Photoshop CC + Lightroom 5 – 3700 ft / hó

Aki komoly fotós, érdemes megfontolnia ezt az ajánlatot és legalizálnia a PS és LR szoftvereket tényleg kedvező áron: most ugyanis havi €12,29-ért (kb. 3700 forint bruttó) lehet kötni egy éves lincencszerződést az Adobe-val. A dolognak feltétele, hogy 2013. december 31-ig aláírjunk, illetve az is, hogy rendelkezzünk CS3-as licenccel hozzá. Ez utóbbit diákkedvezménnyel a Starkingtól elvileg megvásárolhatjuk 19,990.- bruttóért. Éves szinten az €147,48 (kb. 45 ezer forint) + a CS3 licenc, ez azért már döfi. Érdemes figyelemmel követni az Adobe háza táját, mert ki lehet majd fogni más kedvező dealeket is.

Starkingnál nem olyan egyszerű birtokba kerülni:

A szériaszám igénylése online, az Adobe Customer Support Portálon keresztül történik a vásárlási számla, diákigazolvány másolatainak feltöltésével és a dobozban található egyedi azonosító kupon kódjának megadásával.

Arról egyelőre nincsen információm, hogy az Adobe.com-on egy Student ID-jű PS CS3-at elfogadnak-e, viszont azt is érdemes rögzíteni, hogy ez a kedvezményes ár (€12,29.-) nem egy évig tart csak, hanem örökké, amíg le nem mondjuk.

Az Adobe CC kedvezményes előfizetési díja, a 6600 forintos havi csomag csak akkor működik, ha valaki decemberig fizet elő és egy évet aláír. Az ár utána visszaáll az 50 dolláros szintre (11 ezer forint / hó – de ehhez is alá kell írni egy teljes évet). Per most €49,99-be kerül a CC előfizetés, ami 15 ezer forint kiadás havonta egy éves szerződés esetén. Ha havi szinten, bármikor törölve akarjuk, akkor €79,99-be (kb. 24 ezer forint) kerül a CC.

/via @arkossyzsolt