HVG Mobile Day – nulláról a sikerig (x)

Túljutottunk a forradalom első hullámán: tele van minden mobilokkal és táblagépekkel, sőt, phabletekkel. Látszik, hogy a technológia jó, életképes, itt van előttünk, de a nagy kérdés továbbra is az, hogy hogyan lehet kihasználni mindezt, olyan példákra van szükség, amik működnek.

Erre a kérdésre fókuszál a HVG Mobile Day, ami egyrészt fejlesztői oldalról (ideértve a produktumot is) vizsgálja a kérdést, másrészt az üzleti oldalát sem hagyja figyelmen kívül. Működőképes felhasználói élmények, piaci lehetőségek, működő üzleti modellek, a mobil jelene és jövője – mindez több platformon egyszerre bemutatva: iOS, Android, Windows.

Délután két csatornán folynak majd a párhuzamos előadások. Egyrészt megismerhetjük a mobilplatform felületek újdonságait (nagyon adekvát példaként az új iOS 7 felületéről is szó esik), de előkerül a többek szerint potenciállal rendelkező Firefox OS is. Az operációs rendszerek mellett érdekesek az azokon futó alkalmazások és felületeik: mire figyeljünk, mik a trendek, mi a jól eladható, hogyan jussunk el egy ötlettől a kész termék felületéig és a digitális boltig.

A párhuzamos másik csatorna a marketingről szól, ahol nem az az érdekes, hogy mi működik, de az is, hogy miért és hogyan. Megszólalnak a közösségi média és vásárlás elismert hazai szakemberei, szó lesz ismert magyar alkalmazásokról szóló esettanulmányok formájában is (például MasterCard Mobile, Időkép, BpMenetrend).

A HVG Mobile Day október 16-án kerül megrendezésre, egy jegy ára 29900 forint (bruttó), viszont HVG klubkártyával, vagy diákigazolvánnyal 20% kedvezményt kapunk ebből. A részletes program és az előadók listája ezen a címen érhető el.

Blogunk támogatója ezen a héten a HVG volt – köszönjük nekik. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.