ReadKit 2.4 (x)

Február közepén jelent meg a nemzetközi színtéren is jelentős röppályát ívelő Mac app, a ReadKit hírolvasó. A 2.4 újításai, hogy kontónként lehet már a szinkronizálásra, képkezelésre és más kapcsolódó dolgokra vonatkozó beállításokat változtatni, át lehet állítani a billentyűparancsokat, rengeteg kód került újrafaktorálásra a háttérben, illetve most már csak 10.8 és 10.9 rendszereken indul el az app.

A ReadKit honlapját itt találjátok, a Mac App Store-ban pedig itt lehet megvenni €5,99.-ért (kb. 1900 forint).

A Plastik olvasóknak nem lehet új a ReadKit, hiszen már sokszor írtam róla. vbali most lehetőséget adott rá, hogy írjak róla újra. Azt mondta, hogy az új változat megjelenése lehet az apropó, viszont már régóta szeretett volna posztot is vásárolni, nem is a magyar piac, mint inkább a Plastik miatt. Hát köszönjük. 🙂

vbalival egyébként sokat beszélgettem már az “indie” szoftverfejlesztésről és nagyon úgy tűnik, hogy neki ez összejött. Ismerve a programot, átnézve a weblapját szerintem baromi klassz, nemzetközi szinten is vállalható, kézműves szoftver lett a végeredmény.

A Plastik támogatója ezen a héten a ReadKit app volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.Archives

RSS feed for updates

Feedback

There is a chance that your email or Twitter mention won't get answered, please don't take it personally.

Comments and trackbacks have been turned off for this blog. I used to have them, but in 2011 I turned them off for good.