iSTYLE Árkád születésnapi akció (x)

Az Árkádban levő iSTYLE-ban Apple bolt most egy éves. Ennek érdekében most hétvégén erős akciót hirdet a cég, érdemes tehát szombaton és vasárnap elmenni az Árkádba. Főleg akkor, ha éppen a határán vagyunk Mac, iPad vagy iPod vásárlásnak.

A raktáron levő Mac és iPod modellekből 10% kedvezménnyel vásárolhatunk ezen a két napon, a Wi-Fi iPadekből 5% kedvezményt adnak. A kiegészítőkön is 10% kedvezmény lesz hétvégén. Most kell vásárolni menni. A pontos cím: 1106 Budapest, Kerepesi út 61., Árkád 2 földszint. Az üzlet honlapja itt.

Van egy másik jó akciójuk is: bármilyen régi telefont, táblagépet, működésre alkalmatlan számítógépet beszámítanak 40-55 ezer forint értékben új Retina Mini vagy iPad Air vásárlásakor. Handrás jön a részletekkel (kiemelés tőlem):

benyúlsz a lomok közé, előhalászol egy teljesen tropára ment Alcatel, Nokia, SE, vagy bármilyen telefont, esetleg egy tönkrement kínai tabletet behozod, és ez ez 40-55 ezer forintot ér Cellular iPad Air, vagy Retinás iPad mini vásárlása esetén. Lehet hozni, törött iPadet, vagy akár semmire sem jó Samsung tabletet, de akár kikukázott PC-ket is. Az akció természetesen nem csak magánszemélyekre vonatkozik hanem cégekre is, vagyis céges számlára is lehet kérni beszámítás után kedvezményes iPadet.

A beszállítás utáni akciós árakat a itt találjátok. Fontos tudni, hogy a hétvégi Árkád akció és ez nem vonható össze. Ez az akció 2014. március 26. és 2014. április 18. között, vagy a készlet erejéig érvényes, kizárólag iPad Air Wi-Fi + Cellular és Retina kijelzős iPad mini Wi-Fi+ Cellular modellek vásárlása esetén – a többire nem!

A Plastik támogatója ezen a héten az iSTYLE volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.