Rendeltem magamnak egy iPhone 5c-t

Mégpedig a legolcsóbbat: 8 gigás változatban. Ez lesz az én új telefonom. Átgondoltam és nem csinálok segget a számból. Szarok az 5s-re, eleve a bőrtok vérgáz, engem ezek a dolgok, hogy gyorsabb GPU, 64 bit, meg lassítás a felvétel közben nem érdekelnek egyáltalán. Ahogy a fenti posztomban már leírtam: az iPhone 5c tökéletes eszköz.

A háttértár méretét illetően szintén csakis megerősítő gondolataim vannak: legalább nem pakolom tele olyan szeméttel, amit amúgy sem használok a büdös életben soha. Valamelyik nap esett le előttem, hogy gyakorlatilag a stock appokkal csinálok mindent, játszani, haha, nem játszok már vele (ellenben magamnál tartom a csodálatos Nintendo 3DS-t), a házi videófelvételeket meg amúgy is áttöltöm, ha meg nem, akkor kényszerítve vagyok rá, hogy áttöltsem.

Ha valakit történetesen érdekel, a sárga modellt vásárlom meg és nem fogom megváltoztatni a gyári háttérképernyő beállításokat sem. Úgy érzem ezzel a 8 gigás modellel el fogok tudni érni egy tökéletes informatikai zen állapotot, ahol minden pontosan úgy lesz jó, ahogy van.

Javaslom egyébként mindenkinek, hogy erősen gondoljon ebbe bele, mint én is: valóban szükségem van egy 32/64 gigás iPhone 5s-re? Nekem 2007 óta minden iPhone modellem volt, az iPhone 5s lesz az első, amit már nem veszek meg.

Függöny.