Üzleti appok versenye: Business Wall of Fame (x)

A német Telekom elindította a régió üzleti app versenyét Business Wall of Fame néven, hogy kiderüljön, melyik a legérdekesebb, legjobb üzleti alkalmazás a csehektől, horvátoktól, szlovákoktól, lengyelektől, románoktól és végül tőlünk, magyaroktól. Olyan üzleti appokat keresnek minden iparágból, amik munkafolyamatokat egyszerűsítenek kis- és közepes vállalkozások számára.

Három kategóriában hirdet nyertest a Telekom: a legjobb app egy adott országból, a legjobb nemzetközi app (ami minden piacra készül) és a legjobb startup. A nevezők akkor jutnak tovább, ha a zsűri kiválasztja őket, vagy aktivizálnak megfelelő mennyiségű embert a rajongói táborból, ami növeli az esélyeket.

Az elevator-pitch reklámfilm:

A verseny lényege, hogy kis- és közepes méretű cégek számára készített alkalmazások indulhatnak csak (max 250 felhasználóig). Ezen belül nincs megkötés, nem kell natív kódúnak lennie, de még csak mobil/tablet sem kívánalom – egyedül annyi, hogy használjon valamiféle felhő szolgáltatást. A zsűri azt is elfogadja, ha az app még nincs befejezve, de már működik belőle egy változat és még idén október előtt elkészül a végleges.

Most pedig a mézesmadzag, a nyeremények: a legjobb helyi appot a Telekom is beemeli a támogatott appjai közé és potenciálisan 200 ezer KKV számára teszi elérhetővé, sőt, 30 ezer eurós (9,5m forint) marketing büdzsét is ad mellé. A legjobb nemzetközi appot mind a hat országban bemutatja a Telekom potenciálisan 1,3 millió KKV felé nyitva, valamint meghívja a fejlesztőket a T-Labba Berlinbe. A legjobb startup nyereménye fejlesztésre elkölthető 80 ezer euró (25m forint) és még sok más inkubációs ajándék, meghívás, bemutatkozási lehetőség. Azok is nyerhetnek, akik szavaznak: a szerencsés nyertes 10 ezer eurós marketing támogatást nyerhet a saját vállalata számára.

Bárki jelentkezhet a versenyre, csak ki kell tölteni egy űrlapot, beregisztrálni az appot a versenybe és megvilágítani, hogy segít az alkalmazás vállalkozóknak és a vállalkozásnak. A szükséges leírás mellett fel lehet tölteni még videót is róla, csatolni képeket.

A posztunk célja az érdeklődés felkeltése volt, a teljes versenykiírást is el kell mellé olvasni, illetve a honlapon még több információt kapunk az egész programról: www.wallofbusiness.com

Blogunk támogatója ezen a héten a Deutsche Telekom volt (konkrétan a németek). Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.Archives

RSS feed for updates

Feedback

There is a chance that your email or Twitter mention won't get answered, please don't take it personally.

Comments and trackbacks have been turned off for this blog. I used to have them, but in 2011 I turned them off for good.