Jövő héten Adattárház és Big Data Fórum (x)

Június 4-6 között rendezi meg a BI Consulting az Adattárház Fórum konferenciasorozat immár hatodik rendezvényét. 

A BI Consultingról lehet, hogy még nem hallottatok: elősorban nagyvállalatoknak dolgozó tanácsadó cég jelentős DW és BI múlttal. Hat évvel ezelőtt elkezdtek egy konferenciát szervezni Budapesten, hogy legyen az adattárházzal foglalkozók számára itthon is egy magas színvonalú rendezvény. Az eredetileg egy napos konferencia mára már egy három napos, sok nemzetközi előadót felvonultató fórummá vált, ami az adattárházak mellett a Big Data témakörével is kiemelten foglalkozik.

Az Adattárház Fórum idei programja röviden:

A szerdai első nap témája a Big Data. Keynote előadók Spotifytól, Prezitől, esettanulmányok a Sanomától, Virgótól, Ustreamtől. Csütörtök: adattárház nap, technikai előadásokkal és további esettanulmányokkal. Végül pénteken, a harmadik napon workshopok, félnapos kurzusok azoknak, akik jobban szeretnének elmélyedni egyik-másik témában.

A programot és az előadók listáját egyetlen kattintás után meg tudjátok nézni, illetve részletesebb formában ezen a címen.

És a ráadás: aki a Plastikon keresztül vásárolja meg a jegyét, 15% kedvezményben részesül. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Regisztrációnál a megjegyzés rovatba elhelyezni a kuponkódunkat: TAKEARIDE – ha gondoljátok, nyugodtan küldjétek tovább IT szakmában dolgozó ismerőseiteknek, ezen keresztül spórolnak egy kicsit.

Blogunk támogatója ezen a héten a BI Consulting tanácsadó cég volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.