Tévészolgáltatás a Telekomtól: TV GO (x)

Új fejezet kezdődött a hazai médiaszolgáltatásban: a Telekom május elejétől TV GO néven kínálja a legfontosabb hazai televíziós csatornákat gyakorlatilag minden “okos” eszközön Telekom TV előfizetők számára.

A vállalat “többképernyős” tévézésnek hívja ezt a koncepciót, ahol a birtokunkban levő eszközeinken tudjuk követni a televíziós csatornákat, akár laptopon, tableten, vagy okostelefonon iOS és Android platformokon egyaránt.

A TV GO kezdeti csatornakínálata 16 csatorna:

ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6, de a kínálat folyamatosan bővül, de két nagy kereskedelmi csatorna már benne van. A május 24-i BL döntő is elérhető volt TV GO-n keresztül, sőt, a nyári világbajnokság mérkőzéseit is bármelyik eszközünkön követhetjük – akár a villamoson egy iPhone-on, ha éppen ott ér minket utol a meccs időpontja.

A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett az [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni.

A szolgáltatás a Telekom TV előfizetők számára külön díj fizetése nélkül elérhető. Akik pedig még nem rendelkeznek TV-előfizetéssel, viszont nem akar kimaradni a TV GO élményből, azoknak érdemes gyors döntést hozni. Új Telekom TV-előfizetők számára minden Telekom TV-díjcsomag 1990 Ft havi díjon érhető el – az első 2 hónapban, 2 év hűségidővel, a harmadik hónaptól ez a díj valamennyivel több, erről a Telekom oldalán olvashattok többet.

Csak hogy érthető legyen: a TV GO gyakorlatilag a Telekom TV szolgáltatása alá kifejlesztett internetes televíziózás csatorna, amit minden Telekom TV előfizető kap az előfizetésével együtt. Azok is használhatják, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, de úgy az élő tévéadás megtekintése nem elérhető, csak a Videotéka kínálata. A Videotékában kölcsönzési díj ellenében lehet filmeket nézni.

Blogunk támogatója ezen a héten a Telekom volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.