App fejlesztőt keres a BIG FISH (x)

Érdekes módot választott a BIG FISH webes fejlesztőcég ahhoz, hogy megtalálja a következő iOS, Android és PHP fejlesztő kollégájukat. Mármint a szokásos ide küldd el a CV-det típusú oldal helyett nem elégedtek meg azzal, hogy menő álláskereső szövegeket írjanak, inkább egy kis kihívás elé állítják az érdeklődőket. A leírásból:

Van egy szerver, ami csak azért született erre a világra, hogy TE játszhass vele. 🙂 Keszíts neki egy mobil alkalmazást, amely az alábbi REST webservice-t használja:

– az alkalmazás regisztráljon egy felhasználót neked
– töltsön fel dokumentumokat, amelyek a jelentkezésedhez hasznosak (elérhetőséged, CV, kísérő levél, esetleg megjegyzés az alkalmazáshoz stb.)
– töltse fel az alkalmazásod forrását
– amint a tranzakciót lezárja az app, már készen is vagy

A követelmények rugalmasak, az alkalmazás UI-t is rád bízzuk. Ha úgy tetszik, mutassa a folyamat állapotát, ha úgy gondolod, nem ez a lényeg, lehet egy fénykép rólad, egy fehér kepernyő, vagy ha nagyon penge arc vagy kápráztass el minket valamivel! Olyan alkalmazást szeretnénk kapni, amelyik számodra referencia értéket képvisel!

Ha fejlesztőként munkát keresel és be akarsz kerülni, nyomás CV submitet kódolni. 🙂 Egyébként amikor arról faggattam őket, hogy miért jó a BIG FISH-nél dolgozni, ezt a választ kaptam:

1. Mert a legmodernebb technológiákkal dolgozunk, nagyszerű lehetőség megismerkedni új módszerekkel, új eszközökön.
2. Mert nyitottak vagyunk az ötletekre. A ONCE Labs projekt keretén belül te is bemutathatod saját ötleted, amiből olyan termék születhet amiből te is profitálsz.
3. Mert a kollégák nem csak kollégák, hanem barátok is. Számtalan szabadidős tevékenységet űzünk együtt, és büszkék vagyunk rá, hogy nem csak az irodában vagyunk csapat.
4. Végül azért, mert:

Blogunk második fontos támogatója ezen a héten az BIG FISH volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.