Siessetek, mert végéhez közeledik a szavazás a Business Wall of Fame-en (x)

Május elején már volt szó a Telekom Üzleti appok régiós versenyéről, a Business Wall of Fame-ről.

business_wall_of_fame_2

Aki akkor nem lett volna itt, nagyon rövid összefoglaló gyorsan, hogy mi ez az egész: a Telekom indította verseny, hogy kiderüljön, a régiónak (csehek, horvátok, szlovákok, lengyelek, románok, magyarok), mik a legjobb üzleti appjai a KKV-k számára. Három kategóriában hirdet nyertest a Telekom: a legjobb app egy adott országból, a legjobb nemzetközi app (ami minden piacra készül) és a legjobb startup. A nevezők akkor jutnak tovább, ha a zsűri kiválasztja őket, vagy aktivizálnak megfelelő mennyiségű embert a rajongói táborból, ami növeli az esélyeket.

És ezzel el is érkeztünk a mai posztunk fő üzenetéhez: még négy napig, június 30-ig lehet szavazni a legjobb appra. A zsűri ez után, július 1 és augusztus 15 között választja ki majd a nyertest. Ha van ismerősötök a listában, vagy csak nagyon kedveltek valamit, akkor még most segítsetek nekik!

Érdekes módon itt a Plastikon volt két hirdetőnk is azok közül, akik indultak a versenyen, az első a Riport app (szavazás), a második pedig az iTaxik app (szavazás). Még érdekesebb, hogy mindkettő a legnépszerűbbek között van a szavazás oldalán. 🙂

Blogunk támogatója ezen a héten a Telekom volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.