OTPay – biztonságos fizetés iPhone-ról (x)

Az OTP is elkészítette saját mobiltelefonról működő fizetési megoldását. Az OTP-re érdemes figyelni, hiszen teljes mértékben ismerik a helyi sajátosságokat, illetve gyakorlatilag minden hazai online fizetésnél ők a kiszolgáló platform. (Megszoktuk és tökéletesen működik.)

Mit tud az OTPay? Ingyenes program iPhone-ra, amivel könnyen és biztonságosan tudunk fizetni interneten, üzletekben, vendéglátó helyeken (ezekhez szükséges, hogy a hely OTPay elfogadó legyen), feltölthetünk vele mobiltelefon egyenleget. Nem kell OTP ügyfeleknek lennünk hozzá, de ha van OTP Banknál számlánk, akkor még az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni.

Még egy remek dolgot tud a program: a fogadó félnek egyszerűen a mobiltelefonszámának ismeretében is tudunk pénzt küldeni az OTPay-jel – ehhez mindkettőnknek az OTP-nél kell lennie a bankszámlánknak, de ha így van, egyszerűen mobiltelefonszámra tudunk pénzt küldeni.

A bankoknál megszokhattuk, hogy minden dolgot külön kell igényelni és aláírni a fiókban. Az OTPay app használatához nincs ilyesmire szükség egyáltalán: letöltjük az ingyenes appot, társítunk bele egy kártyát és kész. (A kártya társításának van egy egyszeri díja, ami 99 forint.)

Az OTPay most indult, a technológiát és a programban részt vevő partnereket folyamatosan bővíti a cégcsoport. Egyelőre 166 elfogadóhelyet találunk szerte az országban (XLS fájl a listával itt). Érdemes elolvasni a termékoldalt, kipróbálni és itthon is használni ezt a nyugaton már elterjedt fizetési módszert. Hajrá!

Blogunk támogatója ezen a héten az OTP volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.