App!mobile 2014 konferencia: mi jön az aranyláz után? (x)

A HWSW november 12-én rendezi meg immáron a negyedik mobiltermék-fejlesztői konferenciáját, az App!mobile-t Budapesten a MOM Kulturális Központban. Őrületes fejlődésben a piac: idén összesen több, mint másfél milliárd okostelefon és tablet fogy el a piacon. A számítógépekkel ellentétben a kompakt, akár zsebre is vágható eszközök ma már a társadalom legalsó rétegeit is el tudják érni, valódi tömegtermékek.

A konferencia fókuszában a mobiltermék-fejlesztés legújabb trendjei, problémái és azok megoldásai lesznek a főszerepben közel 60 előadásban. Ezek igyekeznek teljes piaci kitekintést nyújtani, a témák a hagyományos fejlesztői és UX témáknál nem állnak meg, a mobilfizetésen és az m-kereskedelmen át, eegészen a vállalati mobilitásig és a médiatermék-fejlesztésig, mobilhirdetésekig nyúlnak.

A konferencia nem csak a fejlesztőnek, hanem a mobil fejlesztési és értékesítési folyamat minden résztvevőjének, akár a megrendelőnek, az ügynökségnek, a nagyvállalati felhasználónak és a mobiloperátornak is nyújt tartalmat.

Előad a LogMeIn, az OTP, a Prezi, a Microsoft, a Ustream, a Magyar Telekom és a Tresorit, a külföldi előadók az Apple, BWIN és a Pandora cégeknél szerzett tudásukat osztják meg. A konferencia keynote előadását Chris Chabot, a Google és a Twitter egykori fejlesztési kapcsolatokért felelős izgatója tartja.

Az App!mobile 2014 részletes programja a rendezvény weboldalán olvasható, ugyanitt lehet regisztrálni is rá.

Blogunk támogatója ezen a héten a HWSW volt, akik az App! konferencia- és képzéssorozatot 2011 óta csinálják. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.