Opel tulajdonosoknak kötelező: myOpel (x)

Akinek Opel márkájú autója van és nem hallott még a myOpelről, az most azonnal töltse le magának a telefonos alkalmazást iOS-re, vagy Androidra, illetve regisztráljon be a weboldalukon, mert egy csomó hasznos dolgot lehet rajta keresztül elérni.

Ha nem látszik az URL, akkor iOS itt, Android pedig itt, AdBlock pedig ott.

A szolgáltatások átfedik egymást, bizonyos dolgok csak az appban, más dolgok csak a weben érhetők el. Érdemes a kettőt egymás mellett használni. A regisztrációhoz szükségünk lesz az alvázszám megadására is, ez alapján egy csomó naprakész és aktuális információt kapunk meg rögtön (nagyon kényelmes).

Azért is érdemes beregisztrálni a myOpelbe, mert pusztán a regisztrációval az Opel értesít a személyre szabott aktuális akciókról, visszahívásokról stb. A telefonos szervizidőpont foglalás helyett természetesen ezt is el lehet intézni a myOpelen keresztül.

Rövid összefoglaló azokról a szolgáltatásokról, amiket a myOpel ingyen biztosít nekünk (a listában dőlt betűvel jelöltem azokat, amik a webről és az appból is elérhetők, a simán szedettek csak az appból működnek):

– Online szervizidőpont-foglalás
– Márkaszerviz keresése
– Járműadatok (az autó legfontosabb adatai, valamint a szervizkönyv kivonata)
– Szervizemlékeztető
– Hasznos információk (esetleges visszahívások az autóval kapcsolatban, időszakos ajánlatok)
– Testre szabott ajánlatok
– Interaktív felhasználói kézikönyv
– Lámpák és kijelzők (ez nagyon hasznos tud lenni)
– Tesztvezetés igénylés
– Parkolásemlékeztető (figyelmeztetéssel, valamint elmenti a jármű koordinátáit is)
– Vészhelyzeti eljárások (sok praktikus dolog: hogyan indítsuk el a járművet külső rásegítéssel, vontatás, kerékcsere, jármű ellenőrzése stb.)
– Baleseti jelentés (a legfontosabb információk rögzítése, fényképekkel együtt jelentés készítés)

A regisztrációt erről az oldalról tudjuk elkezdeni, az iPhone appot innen, az Androidosat pedig innen tölthetjük le.

Blogunk támogatója ezen a héten az Opel volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.