PANkreátorok

Rémes név (PANkreátorok), fogalmam sem volt, mire számítsak, amikor elmentünk Lindával a Rotary Budapest-Center rendezésében erre a humor estre az Aranytízbe. Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté összeálltak, ha jól értem, már vagy öt éve, és csináltak egy közös estet. Alapvetően valamiféle pantomim témára húzták fel a dolgot, de szerintem inkább egy “feel good” előadás lett a vége.

A két felvonás alatt többnyire saját jeleneteket adtak elő, helyenként nagyon szórakoztató módon. Egy-két jelenetet lazán kidobtam volna, időnként picit azt éreztem, hogy még a próbán vagyok, viszont ettől eltekintve nagyon jól éreztem magam.

Baromi vicces volt, hogy a színházi élet híres anekdotáiból egy párat előadtak a saját interpretációjukban, és mindig ült a poén, illetve a saját filmes casting élményeikből is voltak rekreációk. Ebből az a rész, ahol Horváth Zolikának gyerekeket kellett megmentenie egy vonaton, tökéletes lett: egy jól felépített, jól kidolgozott, viccesen előadott jelenet, ahol bazmeg annyit kellett röhögnöm, annyira jól átjött az egész feeling, meg az, hogy nekik, mint színésznek, mit kell ilyenkor átélniük, hogy a végén már sírtam. Linda is sírt, tönkrement a sminkje.

A legjobban elköltött forint volt. A legjobban elköltött forint volt.

A következő előadásuk február 26-án 19.00 órakor lesz.