SM 2015: a digitális boom magyar cégeknek is kitörési pont (x)

Minden eddiginél erősebb programmal jön a legnagyobb hazai techkonferencia, immáron hatodik alkalommal, ami most is a digitális iparág legérdekesebb trendjeit hozza Magyarországra április 8-9-én.

Központban a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és az egyetemi innovációs tevékenység aktualitásai. A konferencia hangsúlyosan foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres techcéget építeni. Az immár kétnapos programon mintegy 170 előadást láthatunk majd.

A minden zsebben ott lapuló telefon egyre inkább egy univerzális kommunikációs, médiafogyasztási, problémamegoldó és szórakoztató eszközzé vált. Az SM 2015 a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is erőteljesen fókuszál a mobilpiaci trendekre és lehetőségekre.

Hogyan érhet el nemzetközi sikert egy startup? Az SM 2015 körbejárja, hogyan tud egy startup egy jó ötletre alapozva nemzetközileg sikeres céget építeni, ideértve az átütő sikerhez elengedhetetlen nemzetközi kapcsolatok kialakítását és a tőkebevonást is. Jön a smart technológia: az okosotthonok és az okosautók mellett terítékre kerülnek az okosvárosok is. Vitézy Dávid választ ad arra a nagyon izgalmas kérdésre, hogy hogyan lehet Budapestből high-tech, trendi okosváros.

Előadást tart többek között Damien Perillat, a PayPal regionális ügyvezető igazgatója. Előad még Konrad Lauten az Indiegogo-tól, Clyde McKendrick, a POSSIBLE UK vezető stratégája, Marc Sommer, a Deutsche TelekomAG termékmarketing alelnöke, és Marcus Steinhauser, a Testbirds operatív vezetője.

Innováció a hazai egyetemeken: UniverSM 2015 – a konferencia-sorozat Magyarország legnagyobb egyetemeivel közösen útjára indítja az UniverSM-ot, ahol a hazai egyetemek és tudásközpontok (CEU, BME, ELTE, BCE, PPKE, MOME) legmeghatározóbb szakmai előadói és legtehetségesebb hallgatói adnak elő. A konferencia workshopok keretében is kiemelten foglalkozik az felhasználói interakció, az üzleti modell építés és a közösségi finanszírozás témaköreivel.

A rendezvényre 2015. március 2-ig kedvezményes áron lehet regisztrálni. Honlap és programfüzet: smartmobilhq.hu illetve facebook.com/smartmobil

Blogunk támogatója ezen a héten az SM 2015 konferencia volt. Aki esetleg kedvet kapott volna hasonló szponzorált posztot vásárolni, ide kattintson.