Every exit

Március 9-én hétfőn a san franciscói Yerba Buena Center of Arts jól ismert helyszínen az Apple bemutatja az első wearable eszközének végleges formáját és szoftverét, elérhetőségét és árait, illetve, ha szerencsések vagyunk, egy sor lepattanó terméket, szoftverfrissítést is kapunk még aznapra időzítve.

Az elmúlt években, egyetlen kivétellel, minden keynote-ot Handrással együtt közvetítettem a USTREAM budapesti stúdiójából (valahogy így néz ki). Az utolsó adásokban már azt éreztem, hogy nekem ez egyre több munkával jár. Frissíteni az ideiglenes lapot, benne lenni az egészben, végül a teljes estét ott tölteni, utána másnap feldolgozni a rengeteg információt, adott esetben még blogposztot is írni belőle. Egyszerűen már nem tudok ennek annyi figyelmet szentelni, mint amennyit szeretnék.

Úgy döntöttem, hogy a további keynote-ok immáron nélkülem mennek tovább, amíg én az életem újabb kihívásaira koncentrálok.

A Meteort ugyanakkor tovább folytatjuk FB2-vel, de még nem állt be az, hogy a felvételeket hogyan csináljuk, illetve mikor tudunk rendszeresen megjelenni, vagy hogyan készülünk rá (akár hiszitek, akár nem, a Meteorra készülni szoktunk, a legutóbbi adás elejét is elpróbáltuk vagy ötször!).