Jön a Star Wars letöltősben

StarWars.com:

Enhancing the movie collection are a host of never-before-seen special features including Star Wars: Discoveries from Inside and insightful Conversations between key contributors from across this celebrated film franchise, plus a curated collection of classic Star Wars extras from each film.

Nem is tudtam, hogy digitális disztribúcióban nem voltak még ezek a filmek. Azt érzékeltem, hogy nem találtam iTunes-en, de valamiért azt hittem, hogy elérhetők ilyen formában is, hiszen kb. 4 éve megjelent már a Bluray belőlük (NB, én már elhagytam a fizikai lemezeket valahol, tényleg semmit nem érnek az optikai hordozók, semmit, az összes DVD-met elhagytam, talán csak az Idő Urai van még meg, láttam valahol a lakásban, de az se sokáig, mert a gyerek valami filctollal össze fogja firkálni, mint ahogy összefirkálta ma az iPad képernyőjét is). A filmek ugyanazok lesznek, viszont egy csomó eddig nem látott rókabőrt is kapunk, ami természetesen érdekel. Mindez április 10-én jelenik meg, akkor, amikor az Apple Watch-ra fogadnak már előrendeléseket Kaliforniában.

Na, az lesz még egy fasza dolog, kell a zsebedbe egy iPhone, meg esténként tölteni. Remek cucc! Főleg, amikor nap közben megkérdi valaki tőled, hogy “Józsikám, mennyi az idő” és akkor az a válasz, hogy “basszus, pont lemerült az órám”. Vagy amikor lóbálom a kezem és bekapcsol, rajta a felirattal: “You always have email.” A hülyének is megéri. 🙂