Alkalmazásfejlesztőt keresünk Apple Watchra

Mint mindenkinek, nekem is van egy app ötletem Apple Watchra. A városszerte ismert iMind (444, Gawker stb., itt a honlapjuk, itt a Facebookjuk) mobilfejlesztő céggel megállapodtam, hogy kifejlesztik ezt az appot az órára. Ez úgy nézett ki, hogy Terray Tamással elmentünk a Városligetbe. Erről egy fotó is készült, amin Terray látható éppen fogyasztás közben:

A photo posted by Jozsef Schaffer (@angelday) on

Egyetlen bökkenő van: nincs még meg az, ki fogja csinálni. Olyannyira nincs meg, hogy konkrétan elindult a keresés egy ilyen ember iránt. Ki ez az ember? Te vagy az?

Olyan titánt keresünk, akinek nem idegen a Mac téma, de talán más területről jön, vagyis szüksége van valamennyi coachingra, viszont lelkes és érdeklődő, igazán szomjas a platform iránti tudásra. Ez az app csak a beugró, a pilot, a próba projekt, aztán jöhetnek a még professzionálisabb dolgok is, természetesen az iMind munkatársaként.

Ami kell: 2 év tapasztalat valamilyen modern nyelven (Android, iOS ismeret előny, de Scala, Java is ok), fősuli (vagy track rekord, hogy már a helyett is kódoltál), angoltudás (sorry, without this you’re nothing but gas in my ass).

Amit az iMind ad: rögtön egy kurva jó első projekt, mindjárt Apple Watchra. 🙂 Ráadásul, ha jól sikerül a projekt, az óra a csuklódon marad. Rugalmas melózás, akár időnként otthonról, ha úgy esik jobban. Belvárosi nyugis iroda Budán (Mechwart liget mellett), versenyképes fizetés, teljes munkaidő, igény szerint angol ügyfél kommunikáció, ajtó a Nyugatra.

Akit érdekel, annak fényképes önéletrajzos levelét várjuk a watchthis@imind.eu címre. Jöhet mellette még a motivációs levél is (miért pont téged), zsithöbre mutató publikus repók, Stackoverflow aktivitás, bármi egyéb, amitől látjuk, hogy ki fogod akarni fejleszteni az appot.