Irány San Francisco (4. rész)

“Root beer floats and Ice Cream at 3pm”

Ez állt a pénteki irodai emailben. Szerencsére pont nem mentem el vásárolni a városba, így készen álltam a fogyasztásra: sör? Fasza! Mint kiderült a root beer valami édes kóla-szerű, elsőre meglepően kellemetlennek tűnő LÖTTY, a root beer floats pedig ugyanezt jelenti vanília fagylalttal. Az egyik asztal alól bourbon is előkerült, amivel, hiszen végülis péntek 3 óra már elmúlt, megöntöztük a habzó kólás fagyit, így még jobb lett.

Az asztalon voltak még más típusú fagylaltok, csokoládék, karamell öntetek, gumicukorok, marshmallow hegyek, koktélcseresznyék, és tejszínhabok is, így aztán ki-ki a maga preferenciája szerint tudta a lehető leghatékonyabban bevinni a szervezetébe a cukrot. Megpróbáltam fél liter floats elfogyasztásával normalizálni magam, persze azért a gumicukroknak sem tudtam ellenállni, de azt inkább csak úgy csipegetve vettem be.

Ha már kaja, kis áttekintés: reggelinek joghurt gyümölccsel…

…ebédre pedig választékos saláta és sült hús. Gondolom azért, hogy ne hízzunk el.

Az általam egyébként nagyon kedvelt coconut water utolsó üvegét valaki ma megitta, így vizet fogyasztok a délután hátralevő részében. Esti terveim szerint elmegyek egy ramenező helyre. Az amerikaiak egyébként nagyon kedves, de távolságtartó emberek, a melóimmal jól haladok. (Nekem önmagában a Prezi budapesti irodája is elég nagy sokk volt már, de hogy most itt a San Franciscó-i irodából ellátok a Moscone Westig, ahol Tim Cook járkál majd jövő héten, meg ilyen környezetben vagyok, az kész. Lassan kezdek felocsúdni. Mi lesz a következő lépés?! Széles sávú internet?!)