iPhone lineup

Jelenleg az iTunesben az alábbi képek mutatják az aktuális iPhone termékpalettát:

Egyelőre megnyugtató érzés, és segít továbbmenni, hogy az iPhone 5c is helyet foglal a sorban. De ez az utolsó készülék, amiben nincs még Touch ID, ebben nincs videofelvétel lassítás, sőt, 60 FPS videofelvételi mód sem. A kamerája szerintem nem rossz, SMS-ezni, navigálni, appokat futtatni gyönyörűen lehet vele, egészen jó kis telefon.

Most újra felröppent a hír, hogy szeptemberben bemutatják a 4 inches 6c készüléket. Remélem, hogy így lesz és bejön a termékfícsör vonalon egy-két olyan dolog, ami miatt érdemes lesz vásárolni (lassítás, 60 FPS, Touch ID).

Kivárjuk a dolgot, jelen pillanatban nem tudom eldönteni, milyen telefont vásárolnék, ha hirtelen új telefont kellene vennem. Ha az ár alapján nézzük, a kifutó, de még vásárolható, iPhone 5s 32 giga tűnik a legkedvezőbbnek, de ez is 200 bruttó. A jelenlegi modellem 135 bruttó. A nagy kérdésem tehát az, hogy idén mire cserélik a 8 gigás, kedvező árú, néptelefon iPhone 5c-t. A várakozásom az, hogy lesz előrelépés és 135 bruttóért (bár először csak 150 körül lesz) kapunk valami feljavított iPhone-t.