A Plastik médiáról

Ez itt Schaffer Józsi weblogja.

Schaffer a blogolást még 2001-ben, az Indexben töltött évei alatt kezdte el “angelday” néven, amit kis kihagyásokkal gyakorlatilag folyamatosan csinál. A blog jelen formájában visszakereshető módon 2006. február 14. óta érhető el. A blog 2002-2004 közötti időszakát egy restaurációs munkát követően 2012. augusztusában újra helyreállítottuk a retro.plastik.hu címen.

A blog koncepcionálisan nem sorolható be sehová, Schaffer általában a saját véleményét közérdekűnek gondolt témákról, szakmai híreket, Apple termékeket, videojátékokat, Commodore 64-et, kisebb írásokat publikál (posztol) napi rendszerességgel, ami pillanatnyi érdeklődési körének függvényében változhat. A blogot az elejétől végigtekintve egyfajta személyiségtörténet bontakozhat ki az olvasó előtt, ami szociológiai szempontból annyira érdekes, hogy semmiképpen nem távolítanánk el innen.

Schaffer egy barátjával, Fejes “FB2” Balázzsal közösen készíti a “Heti Meteor” című internetes rádióadást (podcastet), ami több, mint egy éves szünet után 2014. április 2-án indult újra. A műsor nagyjából egy éven át erős lendülettel futott, a megjelenés azóta rendszertelenné vált.

Visszajelzés

Sajnos olvasói levelekre nem áll módunkban egyesével, kimerítő módon reagálni, privát segítséget nyújtani, kérdésekről véleményt alkotni. Reklámanyagokat lehet küldeni, de ezzel kapcsolatos poszt-elvárásokat megfogalmazni teljesen felesleges.

Hozzászólásokat, véleményeket az egyes posztokkal kapcsolatban nyilvánosan itt nem lehet írni, viszont Facebookon minden posztra lehet reagálni, beszélgetéseket folytatni. E mellett emailen, vagy Twitteren is szívesen veszünk minden kiegészítést.

Az oldal utolsó frissítése: 2015. április 26.