A Plastik médiáról és Józsiról

Ez itt Schaffer Józsi személyes weblogja.

Schaffer a blogolást még 2001-ben, az Indexben töltött évei alatt kezdte el “angelday” néven, amit az első évek néhány hónapos leállásait leszámítva gyakorlatilag folyamatosan csinál. A blog jelen formájában visszakereshető módon 2006. február 14. óta érhető el. A blog 2002-2004 közötti időszakát egy restaurációs munkát követően 2012. augusztusában újra helyreállítottuk a retro.plastik.hu címen.

A blog koncepcionálisan nem sorolható be sehová, Schaffer általában a saját véleményét, közérdekűnek gondolt témákat, híreket, kommentárt, Apple termékeket, videojátékokat, Commodore 64-et, kisebb írásokat publikál (posztol) napi rendszerességgel, ami pillanatnyi érdeklődési körének függvényében változhat.

Schaffer egy barátjával, Fejes “FB2” Balázzsal közösen készíti a “Heti Meteor” című internetes rádióadást (podcastet), ami több, mint egy éves szünet után 2014. április 2-án indult újra.

Apple oldalról Horváth “Handrás” Andrással 2012 óta az Apple keynote-okat is közvetíti a USTREAM stúdióból.

Angelday vagy angelday?

angelday

angelday vagy Plastik Józsi?

angelday

Visszajelzés

Sajnos olvasói levelekre nem áll módunkban egyesével, kimerítő módon reagálni, privát segítséget nyújtani, kérdésekről véleményt alkotni. Reklámanyagokat lehet küldeni, de ezzel kapcsolatos poszt-elvárásokat megfogalmazni teljesen felesleges.

Hozzászólásokat, véleményeket az egyes posztokkal kapcsolatban nyilvánosan itt nem lehet írni, viszont Facebookon minden posztra lehet reagálni, beszélgetéseket folytatni. E mellett emailen, vagy Twitteren is szívesen veszünk minden kiegészítést.

Az oldal utolsó frissítése: 2014. augusztus 2.