A Plastik médiáról

Ez itt Schaffer Józsi weblogja.

Schaffer a blogolást még 2001-ben, az Indexben töltött évei alatt kezdte el “angelday” néven, amit kis kihagyásokkal gyakorlatilag folyamatosan csinál. A blog jelen formájában visszakereshető módon 2006. február 14. óta érhető el. A blog 2002-2004 közötti időszakát egy restaurációs munkát követően 2012. augusztusában újra helyreállítottuk a retro.plastik.hu címen.

A blog koncepcionálisan nem sorolható be sehová, Schaffer általában a saját véleményét közérdekűnek gondolt témákról, szakmai híreket, Apple termékeket, videojátékokat, Commodore 64-et, kisebb írásokat publikál (posztol) napi rendszerességgel, ami pillanatnyi érdeklődési körének függvényében változhat. A blogot az elejétől végigtekintve egyfajta személyiségtörténet bontakozhat ki az olvasó előtt, ami szociológiai szempontból annyira érdekes, hogy semmiképpen nem távolítanánk el innen.

Visszajelzés

Sajnos olvasói levelekre nem áll módunkban egyesével, kimerítő módon reagálni, privát segítséget nyújtani, kérdésekről véleményt alkotni. Reklámanyagokat lehet küldeni, de ezzel kapcsolatos poszt-elvárásokat megfogalmazni teljesen felesleges.

Hozzászólásokat, véleményeket az egyes posztokkal kapcsolatban nyilvánosan itt nem lehet írni, viszont Facebookon minden posztra lehet reagálni, beszélgetéseket folytatni. E mellett emailen, vagy Twitteren is szívesen veszünk minden kiegészítést.

Az oldal utolsó frissítése: 2015. július 19.