Vasárnap reggeli – mérsékelten másnapos – gondolatok

Egy olyan világot látok magam előtt, ahol a WC papír univerzális és egyetemes megoldás. Bárhol járok a világban, mindig van belőle megfelelő mennyiségű, amit le tudok tekerni. (Felfigyeltünk már arra, hogy egy tekercs milyen gyorsan lepörög egy háztartásban?)

Tézis: a tökéletes WC experience egyik fontos alappillére a falból kilógó, mögé gyakorlatilag végtelen containerbe embeddelt papír, amit ha meghúzunk, mindig jön újabb. A tökéletes WC experience egyik fontos alappillére a gombnyomásra jövő kánaán.

Nem akarunk tudni ugyanis a tekercsekről. Nem akarunk a megoldással foglalkozni. One-click szolúciót akarunk a WC-ben is. Hotelszobákban legjobb megoldásként mindig odatesznek egy tartalék rolnit és ha esetleg kifogy a másik és kézzel újratöltünk, akkor csak a tartalékot pótolják. Ha valaki bevezeti otthon ezt a rendszert, garantáltan nem kell majd szaros seggel szaladgálnia újabb rolniért, közben magát okolva, hogy miért nem látta előre a problémát. Egyébként az ember termelő tevékenységet akar végezni és nem a termelő tevékenység feltételeit megteremteni, amikor éppen rohanás van.

Fő problémát abban látom, hogy az emberiség nem tart ott, hogy ezt a kérdést egyetemesen megoldotta volna. Minden szerelt WC tartály mellé papíradagolót is kellene szerelni, amit fel lehet tölteni egy évre való készlettel és akkor nyugodtan lehet kákkánámánázni. Mindig.

Nem, e helyett tekercsek vannak, a tekercseket meg kell venni a Tesco-ban, a tekercseket otthon raktározni kell (mellékhelységben, ahova mindig el kell menni, ha éppen elfogyott egy, márpedig a háztartásban egy tekercs igen gyorsan lepörög), betölteni, figyelni a készletet, és egyáltalán: nap mint nap a tekercsekre pillantani, mint eszkalálódó problémára.

Végezetül olvassunk el egy képzeletbeli párbeszédet a szemléltetés miatt.

– Szia, mit hozzak a Tesco-ból?
– (rövidebb-hosszabb felsorolás, majd) WC papírunk van?
– Nem tudom. Várj, megnézem.. nincs. Vennünk kell.

Ismerjük a folytatást. A jövőre gondolva egyből veszünk egy gyűjtőnyit, ami alig fér el a tolókocsiban. Igaz, súlya is alig van, de a helyet foglalja. Amikor hazaérünk, akkor a gyűjtőt mindig külön kézben kell fogni, mert nem fér el a szatyorban.

Ezzel szemben mi történik egy olyan világban, ahol nincs WC papír probléma, mert a falból gomnyomásra jön a kánaán?

– Szia, mit hozzak a Tesco-ból?
– (rövidebb-hosszabb felsorolás)
– Rendben. Mindjárt itthon vagyok és akkor szexelhetünk egy hatalmasat. Vagy tudod mit? Szexeljünk most!

Függöny.

10 hozzászólás

chainreaction

Ahol most voltam, ott nem hasznalnak vecepapirt. seggzuhany, ez a tempo. Es tudod mit? Megkedveltem. Nem dorzsoli ki a valagam a papir. Nem dugul el a vece. Esatobbi.

Nagyon nyugosnek tunik eloszor, de aztan once you pop, you can’t stop.

Es a papirok minosegenek osszehangolatlansaga? Negy reteg, de mondjuk mindegyik csiszolopapir-minosegu.

Es milyen seggen tesztelik? Szoros ferfi vagy kevesbe szoros, neadjisten teljesen csupasz noi seggeken?

Megannyi kerdes, oly keves ido.

EdBoy_WW

Gazdagéknál és kevésbé innovatívéknál one-click solution a házvezetőnő.

sHelf: Amúgy milyen ez a seggzuhany? hallottam már róla, de vhogy nem tudom elképzelni, hogy a seggemre ragadt szart egy bármilyen intenzitású vízsugár perfecten lemosná a gőzborotván kívül. Valami papír utánkezelés csak kell, nem?

Haverom mondta egyszer ki a jó nőkről: “Igaz, hogy ugyanolyan büdöset szarik, de jobban ki tudja törölni.”

chainreaction

Oder seggzuhany. Kulon kiallassal a falon, gumicso, meghuzod a triggert es fellazitod, aztan odaporkolsz, es minden remek lesz.

Highly recommended.

De a szent gral amugy is a torlesmentes segget maga utan hagyo vegtermek.

Ludovique

Egy nagy OFF: mihelyzet van a régi bejegyzésekkel? Olvashatók lesznek még valaha valahol?

lekvarosbalna

szerencsere akadnak megoldasok,,vannak ilyen ikeas betarazos cuccok,,nem is neznek ki rosszul,, csekkkk