SMACK!

Úgy volt, hogy ma vacsorára berendelek magamnak egy pizzát. Ez minimum egy rugó szokott lenni, de mondjuk 1200, sőt: 1500 (!!). Ehhez képest találtam öcsémék polcán sárga Smack-et, amit illedelmesen elkértem tőlük, és találtam még nem olyan rossz kolbászt is, meg egy darab sajtot. Ezeket mind ízlésesen felszeletelem egy tányérra, és a pénz el nem költése feletti örömöm fogja megízesíteni a finom vacsorát. Esetleg kibontok egy üveg termelői bort édesapám pincéjéből.

Nekem ezek a dolgok számítanak. Komolyan.

(Van egy bontatlan vilmoskörte lé is! Hűtve!!)

13 hozzászólás

Handras

Komolyan mondom, legnagyobb lehuzas a kajan van. Nem merem kiszamolni mennyit koltok kajara havonta a netpinceren keresztul, raadasul a legtobb kaja meg szar is. Csak hat persze aki lusta fozni, meg keves az ideje, az fizessen. Nem Macet kellene arulni bazz, hanem hamburgert 400%-os haszonkulcsal…

Adi

Tisztában vagyok vele, hogy a komputerkisker még prémium cuccoknál sem a balatoni lángossütőkhöz hasonlatos villámgyors meggazdagodásról szól. 🙂

Visszakanyarodva a témához: ha szereted az indiait, nyugodtan rendelj a Hathiból, most már szállítanak ki. Remek a kajájuk és egész olcsó is, ráadásul a XIII. kerületbe ingyenes a kiszállítás. Bár az olcsósághoz hozzáteszem, hogy én nem igazán eszem húsos kajákat.

Georgo a dékán

Én egyszer ettem egy ilyen smack csodát, de olyan rosszul lettem tőle, hogy a boltban már a smackpolc közelébe sem megyek.

Van egyébként egy csomó más jó kaja, amit a boltban lehet kapni, és gyorsan el lehet készíteni, jórészt csak melegíteni kell. Ilyenek pl. a konzerv zöldségek, nagyon fasza kis szósszal vannak körítve, kifejezetten ízletesek tudnak lenni. Persze nem olyan menőek, mint a pizza vagy a hamburger.

kiskenya

ja ertem.
az egy olyanfajta kaja ami ilyen szines muanyagzacskoban van.
szar ügy.