Csodálatos kövek

Amikor feszültségek vannak ott belül, akkor összeszűkül a figyelem. Ilyenkor van az, hogy nem látjuk a nagy képet és elkezdünk szarakodni a részleteken. Ne hagyd, hogy felbasszanak azok az emberek, akik leállnak szart rágni a részleteken. Gondolkodj az egészben és onnan világítsd meg a dolgot. A feszültségek ilyenkor nem a részletek miatt vannak. Az csak egy tűhegy a folyamat végén. Lásd át, értsd meg ezeket a folyamatokat, és akkor megtalálod a lelki nyugalmadat.

Vacek hallgatta és átélte az öreg tanítását. Voltak napok, amikor nagyon boldognak és felszabadultnak érezte magát. Voltak napok, amikor bizonytalanságot érzett. Amikor működött a tanítás, megjelentek képek formájában is a gondolatok, határtalan békességet érzett. Az utcán sétálva olykor köveket rugdosott arrébb, olykor pedig vadgesztenyét.

6 hozzászólás

alternaiv

Csak kötözködök: a “big picture” kifejezésnek angolul van értelme, de az magyarul nem “nagy kép”, hanem a “teljes kép”. Azaz, nem látjuk át a teljes képet.

Zslötyi

Azt tudtad, hogy van, aki ezt pénzért oktatja? Úgy értem konkétan ugyanezt, kicsit kevésbé költőien, kicsit inkább praktikusan. És ráadásul tökre jól.

http://www.emotional-dynamics.hu/

szóval vagy nagyon rátapintottál valamire, vagy te is tanultad valahol.

ant

Ez a “Vacek” dolog valami gyermekkori trauma? Akarsz rola beszelni?! 😉

Zslötyi

Amiről te beszélsz, az már egy némileg fejlettebb formája az internet marketingnek, jelesül hogy “sign up for a free mini-course”, és aztán 5 vagy 10 ímélben, némi elejtett infóér cserébe nyomhatod az önreklámot doszt, és még arra is jó esélyed van, hogy visszajönnek az oldaladra. De azért szerintem a magyar webmarketing posványában jobb ennek is örülni, minthogy mindig a csúcstechnológiát számonkérni

Mindegy, ennek semmi köze Vacekhez, én szeretem, nekem a kedvenc részem a plastikból