Csütörtök este

Hazaindultam a melóból. Először be kellett mennem az Auchanba a postára, hogy feladjam a rendőrségi fellebbezést a szeptemberi gyorshajtásom miatt. Utána hazajöttem, beszélgettem a barátnőmmel és ettünk a túrós derelyéből, amit a városházán vettem ebéd után. Vele aztán átmentem a szüleimhez, ott beállítottam édesanyám levelezését, kicsit beszélgettünk. Hazajöttem, ráültem a wc-re laptoppal, megnéztem az időközben akkruálódott mailjeimet. Átöltöztem, majd lementem a konditerembe egy órás gyúrásra.

Hazajöttem, a barátnőm és édesanyám beszélgettek. Összepakoltam Karotta videókameráját, aztán a barátnőmet elvittem melóba. Onnan elmentem Karottához, de nem pont a háza előtt áltam meg, mert ott nem volt hely, hanem feljebb. Ott meg volt egy kutya, attól megijedtem és lejjebb gurultam. Felhívtam a teniszpályát, hogy nem fogok tudni menni pénteken, mert dolgom lesz az idő alatt. Karotta berakott egy DVD-t, ami East-European “Pimp my ride” volt és amiről kiderült, hogy 16x speeden kellett volna nézni. Röhögtünk, de nem sokat.

Otthon leálltam a garázsba, összepakoltam a szemetet a kocsiban. Lementem a tárolóba, felhoztam a téli gumikat, betettem a csomagtartóba. A lakásban összeszedtem a szemetet, kivittem a kukába. Le kellett még mennem és kimosnom a szemetest, olyan kibaszottul büdös volt. Leültem az asztalhoz, anyukám által sütött kacsacombot ősember-szerű mozdulattal megcsócsáltam, öntöttem Edelweiss sört. Mellette neteztem wifin aksiról. Kicsit dolgoztam, maileztem. Megittam még egy sört. Újraolvastam a Wikipedia szócikkét RMS-ről. A macska kurva hülye.

Függöny.

2 hozzászólás