Blogtörténelem

Megvan a maradék 20 euró is, a drive siker.

A 250 eurós donation drive célja ma reggellel bezárólag 230 eurón, közel 60 ezer forinton áll.

Ami egy érdekes és bizonytalan kezdeményezésnek indult, már most megvalósította célját: a magyar blog olvasó közönségnek vannak olyan elszánt tagjai, akik igenis hajlandóak vérrel-veríjtékkel összekuporgatott pénzük egy részét Sasvári A. Józsefnek átutalni, hogy az megvalósíthassa blog-célját: megvehesse a Nintendo DS lite handheld konzolt és hozzá a New Super Mario bros. játékprogramot.

A vásárlások a karácsonyi fa alá kerülnek ÉS IGENIS MEG FOG DOBOGNI A SZÍVNEK NEVEZETT HÚSCAFAT a generous hozzájáruláson. Mindenkinek fogok írni egy képeslapot (eddig 20 darabot kell postáznom, egy dublini és egy USA címmel).

Blogot csinálok saját magam örömére, és mégis megvalósítottam belőle egy merész álmot. Természetesen a 250 eurós cél elérése után is minden befolyó pénzt szintén videojáték vásárlásra fogok fordítani. Azt hiszem úgy fair, ha pontosan leírom, mennyi pénz a nettó (PayPal ugye lehúz belőle valamennyit, egészen pontosan 6.7 százalékot) és pontosan mit vásároltam belőle.

André Agassi farewell speech azt hiszem teljesen jól ide illeszthető, bár távol álljon tőlem az egyértelmű párhuzam vonás:

You have pulled for me on the court and also in life. I’ve found inspiration. You have willed me to succeed sometimes even in my lowest moments. And I’ve found generosity. You have given me your shoulders to stand on to reach for my dreams, dreams I could have never reached without you. Over the last 21 years, I have found you and I will take you and the memory of you with me for the rest of my life. Thank you.

Itt van bazmeg. Blog. Nintendo. Én.

11 hozzászólás

al

De csak akkor ha a maradek is osszejon idore. Nem csalunk, nem teszunk hozza, legyel kemeny. 🙂

geri

A DS _ural_. Nem mellesleg barátnőmtől kezdve kollégákon át faterig bezárólag mindenki fél perc alatt rákattant a Marióra, a minigémeknek hála.

És ma kipróbálok egy Wiit. 😀

rog

biztos hogy meg kéne most állni? mármint 250-nél…
szerintem érdemes lenne inkább egy új célt kitűzni. mondjuk az 500-at. (vagy az 512 hogy kerek legyen.. ehh )

és felfoghatnánk az egészet, mint egy érdekes szociológiai-, közgazdasági-, marketing- kisérletet is.
vajon hány nap alatt jön össze a következő 250? gyorsabban vagy lassabban mint az előző?
vajon aki már küldött, küld-e megint? és többet vagy kevesebbet mint előzőleg?
az összegnek vagy az indoklásnak van-e nagyobb hatása az adakozó kedvre?
esetleg adományok méretének és az adakozó ip-címének kapcsolatát is lehetne vizsgálni,napszak és időzóna szerint lebontva természetesen…
(nem is beszélve a használt böngésző és a paypal loginnév összefüggéseiről)

ma már nem kérek több kávét.

tamas

sot, at lehetne allni ilyen will-blog-for-donations modszerre is.
(az otletert felezunk ;])