Kis pad

az Apple szándékaival szemben engem ez pont az ellenkező irányba lök: végre havonta egyszer se kell bekapcsolnom a Mac-emet, ha Windows alól is tudom Safariban tesztelni a weboldalaim

eszpee írja a Kispadon. Én mindenesetre örülök, hogy eszpee tesztel Safari alá. Ezzel mintegy legitimálja az underground mozgalmunkat. Tényezők vagyunk!

TROTZDEM SIEGEN WIR!

😀

10 hozzászólás

zeroEV

Csak az a LOL, hogy még egy Gmail-t se tudok megnézni benne, mert az összes “a href” láthatatlan, nameg ahol onclick javascript esemény szerepel az is. Szintén így az adsense hirdetések linkjei…. Ja és fagy. Na itt jött az uninstall.

b

zeroev: allitsd at English (akarmi)-re az XP-ben a regional settingsben a locale-odat, es bootolj ujra, nem talalja (nyilvan) a hu.lproj file-okat, azert bugzik. (honnan jottem ra? menu: klick a Helpre).

egyebkent gecijo, gecigyors. eszpe meg…

G

nekem ott jott az uninstall, hogy nem lehet benne modositani a proxyt. igy hat bar automatikus detekt mintha mukodne, tehat tudnek, netezni, de nem azon keersztul akarok, amit o automatikusan detektal. en basztam el valamit vagy ez ennyire beta meg?
amugy asse volt tul szimpatikus, amit a nagyon sok weboldallal valo totalis inkompatibilitasarol olvastam.
jo, beta, de 2007-ben egy beta bongeszo ne legyen mar ilyen. ezt tok alap megfejleszteni. firefoxbol meg alphat is hasznaltam tok sokat.

human

és mindenhol nézzük a windowsban máshol a hullámos ő betűket? csak mert én azért állítottam át mert a VLC meg a Skype szarakodott velük, erre a safarinak meg így nem jó, míg minden más programnak igen. Apple szoftver? 🙂