Meleg robbanás

Minden újság és blag a melegről ír. A plastik media sem tesz másképp.

Ma egy egész napos értekezleten voltam. Egy jobb időket látott konferenciateremben voltunk vidéken, ahol nem volt klíma. Illetve volt, de nem kapcsolták be. Állítólag meleg levegőt fúj. (Rossz nyelvek szerint csak nem akarták bekapcsolni, mert drága.)

Úgy 11 óra tájra nagyon frankón leült a levegő. Egy óra tájban ebéd ugyanott. Első fogás: forró gulyásleves. Mire hozták a másodikat, dőlt rólam a víz. Komolyan mondom, kellemetlen volt.

meleg1.pngHat óra tájra teljesen leül a meleg. Most itt ülök a konzol előtt, természetesen a Macbook Pro is termeli a hőt. Sokat. Szerintem ez a modell sokkal forróbb, mint az előző volt. (Nem tudom az ölembe venni, gáz.)

Estére bablevest ettünk, második fogásnak görögdinnyét. Szerencsére a hűtő még nem purcant ki és remekül lehűtötte a Csányi-féle Villányi Rosé Cuvée-met. Jelen pillanatban azt szopogatom, promóciós Szentkirályi ásványvízzel felöntve. (Szintén hideg.) Krúdy-fröccs, anyone?

A weather widget szerint holnap is 40 fok lesz, 17 órára megyek teniszezni.

Vigyetek magatokkal vizet és hidratáljatok.

Függöny.

14 hozzászólás

alpi

mindenki megbolondul lassan. reggel a buszpótló sofőrje egyszerre két illetőt csukott oda az ajtóba, rajtam kívül egy kapálózó nőt, akit hosszan fogva tartott a medencecsontjánál szorítva. vigyázzatok odakint a dzsungelben!

Highlander

Azt kell mondjam, hogy hiába ücsörög az ember itt az Adria partján, a meleg akkor is kibaszott meleg marad…
Bár nem egy légkonditlan tárgyaló gyötrelme, de itt is komoly kikhívás lebattyogni a strandra 🙂
Végül megjegyzem, hogy a csillió faktoros szir-szarokat magadra szenvedve ugyanúgy le tudsz égni, hiába waterproof. (viszont van net :))

Xero

3 nap után ma merészkedtem ki a hütött lakásból a szabadba. A kocsi éppen szervizelésre vár igy a finom klimas auto helyett kellemes kőkemény hard-core villamosozást nyomtam. 🙂 No klima yes égető vas feat. hónaljszag ó de toalet. Komolyan a meleggel hatványozottan nő a szappant nagyivben kerülő de testnedveiket elöszeretettel áraszto egyének száma. Kiábrándito. Jha itt Miskolcon drága sofőr urak basszák bekapcsolni a klimat a buszok nagytöbbségén… ilyenkor verem a fejemet a falba mi a faszért nem intéztem hamarabb az autót. Szombatig megint nem huzom ki a lábamat itthonról ha csak nem életbe vágó, szombaton is csak egy hölgy társaság miatt teszem ezt. Őt is minél hamarabb hazacsalom, vagy valami klimatizált helyre. Jut eszembe boltban mirelit között randi gáz? 😀

PS: Jaj story. Kb fél 3 körül hajnalban leszaldtam a kútra 1 doboz cigiért. Kuton ordenáré meleg majd meg lehet főni, csak ugy tartja bent a hőséget a plébódé. A pár kutas és eladó mit csinált? 😀 Beálltak a hütöbe az ásványvizek mellé :p Aranyos volt, de megértem őket…

ironyice

Fröccsöt csakis es kizarolag szikvizzel (szodaval) szabad inni. Muvelt alkoholistaink szerint… 🙂

fns

ironyce jol beszel, bar en ennek ellenere soxor vetkezem es asvanyviz lesz az add-on. btw azert a szikviz, mert csak az tartalmaz eleg bubi-t a rendes froccshoz.

AD, a Krudy froccs (= 9 bor : 1 szoda) ilyen idoben hardcore szerintem!

Ha mar froccs: go be barmelyik multiba, aztan a feherboroknal az Eszak-Magyarorszagi regioban tessek beszerezni a nagyredei Sauvignon Blanc 2006-ot hatszazX HUF arban, az uber alles ar/teljesitmeny viszonyu froccsbor, plusz magaban sem utolso!

lAce

Azt mondják az okosok, hogy a nehéz ételek (lásd gulyások, pörköltek) perpill feketelistásak, mert a megemésztésük hazavágja az amúgy is leterhelt vérkeringést.

Én úgy védekezem, hogy lassan egy hete nem vacsorázom 😛

suexID

Csorog a nyál a médiában, Kókadt miniszterünk megkért mindenkit, hogy délután kettő és hat között ne mossanak! Gondolom ezzel sok-sok mosóportól habzó szájú háziasszonynak vették el az életkedvét, és mára tömeges öngyilkosságok várhatók, elsősorban a délutáni órákra.

Zila

jézus, nem elég a meleg még hülyeségekkel is tömik a népet. Egyébként basszus, Marrakeshben nem volt ilyen meleg mint itt…

tamas

jozsi, nalatok mi a ceges oltkozkodesi szabalyzat, foleg ilyen ertekezleteken?
semmikomoly, csak erdeklodom 😉

Adi

Görög dinnyét eszel? Miért nem magyart? Idén sok napsütés volt, szép lett a termés.

🙂