Plastik classifieds – kiadó ingatlan (x)

Most pedig megszakítjuk adásunkat, hogy szponzorunk üzenetét olvassuk fel.

65 negyzetmeter 65 ezerert a Lonyayban

Kiado egy 65 negyzetmeteres, III. emeleti, felujitott, csendes, utcai, napos lakas a belso-ferencvarosi Lonyay utcaban. 2 tagas, fiatalosan berendezett szoba, felszerelt konyha, eloszoba, furdoszoba, kamra. A 2 lakoszoba (nappali + halo) egymasbol nyilik. Remek futes, lift es kabelteve van, internet bevezetheto. Kalvin-ter, egyetemek, Raday utca 1 percre. Diakoknak, fiatal paroknak idealis. NEM INGATLANIRODA. Havi 65 000 + rezsi + 2 havi kaucio.

Érdeklődni a Plastik media szerkesztőségében, a ride kukac plastik.hu címen lehet.

update: Kiadták.

18 hozzászólás

_psc_

Kíváncsi leszek, ez is plastik olvasóhoz kerül-e… 🙂

az

nekem meg a plastik médija szerkesztőség 😀 elképzelem ahogy ül a kockás abroszos kisasztalnál a lecsósfazékkal és szerkesztőségest játszik ahhh

rudo

árnyalandó a képet a környék közlekedése jelenleg horror (közösségi és egyéni közlekedéssel egyaránt) és azt igérik, egy darabig még marad is 🙁

tamas

szvsz gyalog meg drautszamarral semmi hiba nincs ott a kozlekedesben.

Gyepetto

Na de bazdmeg, mi van, ha nem tudok biciklizni? És ha járni sem, mert mindig részeg vagyok?

A.

“nekem meg a plastik médija szerkesztőség elképzelem ahogy ül a kockás abroszos kisasztalnál a lecsósfazékkal és szerkesztőségest játszik ahhh”

Jozsi, egyertelmuen nem erdemlunk meg teged 🙂

rudo

azért ezt nem mondanám: nekem pl. nem működik a beugrom a csarnokba aztán lesétálok a kálvinra (mert azt pl, sehogy se lehet). aztán igen nehézkes a felpattanok a 2-esre és meg sem állok a jászai -ig. és lassan ugrik az átmegyek bárhogy a szabdság hídon opció is!