Dexter Season Premiere!

“Blood. Sometimes it sets my teeth on edge, other times it helps me control the chaos.”

dexters02.jpg

Hamarosan indul (holnap valamikor sugározzák), gyerünk azokkal a torrent kliensekkel! Előre! Amerikában hatalmas marketing kampány keretében vérvörösre színeztek egy csomó szökőkutat, ami tényleg remek ötlet és kivitelezés. Gratulálunk az ottani szakembereknek. (forrás: addict blog)

14 hozzászólás

California Max

Én most tartok az első széria harmadik részénél, de nagyon jó.
Meg fogom nézni a kettest is tuti. És tök jó, hogy arrafelé, ilyen ötletek és pénz van ilyenekre. Majd ha a barátok közt miatt történik valami a hősök terén, akkor lesz itt kánaán.:)
(amúgy a szökést börtönök előtt lévő óriásplakáton hirdették, legalább valami)

hungromit

Preair nekem is megvolt, szerintem azon már nem változtattak. A második szezon premierje egyébként ma van, hajnalra már kinnt is szok lenni torrenten, szóval tessék feliratkozni utorrenttel a feedre és reggelre már ott is fog pihenni a gépen.

PeBa

OFF: headerben “support plastik media” –> ezt szerintem nem kéne… (jótanács!)

Gábor

Igen, emiatt kizárhatnak az AdSense-ből.

“May not encourage users to click the Google ads by using phrases such as “click the ads,” “support us,” “visit these links,” or other similar language”

Szabó Dénes

Dexter főcime is már egy vizuális orgazmus… Elég hamar ledaráltam az első szériát. Ezt is meg fogom nézegetni. De az a baj, hogy ki a fax bírja, hogy hetente várjak rá, darálni sokkal jobbabb. 😀

karon

én egyelőre viasaton élvezem az első szériát. öröm ilyen igényes sorozatra lelni: sopranos (maffiózók) és six feet under (sírhant művek) méltó utóda: finom humor, vér, belső monológok, vér, szeksz. hibátlan.

amúgy egész véletlenül nem baszták el a magyar szinkront.

fns

karon-nak van igaza, alig emléxem ilyen korrekt szinkronra sorozatnál.

Zila

ez a dexter egy beteg sorozat. Tényleg át kéne éreznem, hogy egy sorozatgyilkos is csak ember? Hát fasz tudja. Maradok a jóbarátoknál…

AlterEgon

szerintem igenis jó ez a sorozat. igaz, hogy valamennyire beteges és morbid, viszont annyira eredeti, és ami a lényeg: okos. szóval mindenképpen megér egy misét, sőt többet 🙂
bár én magyarul még nem láttam…

akit jobban érdekel, próbáljunk összepakolni egy normálisabb dexter oldalt:
dexter.network.hu