A konkurencia

Ma elmentem a kedvenc menzámba, kifogytak a kajából. Visszakullogtam a másik menzára, ahol még volt kaja, igaz, ott sem sok.

Egy darab rántott húsért és sült burgonyáért 750 forintot fizettem. A másik menzán egy három fogásos menü (ami értelmezésemben komplettebb étkezés, mint egy kiszeretkezett húsdarab) 710 forint.

Felhördültem a kasszánál.

De ez semmi. Ez hagyján! Megláttam, hogy a másik csávó mellettem frissen kisütött rántott sajtot kapott. Mondtam a nőnek: “átcserélhetnénk az én húsomat sajtra?”

Azt mondja: “Nem. Már be van ütve.”

Érted? BE VAN ÜTVE!!

Engem, mint vevőt HOL érdekelnek az ő személyes problémái? Stornózza le! Oldja meg! Adjon nekem sajtot! Én vagyok a vevő!

Nem véletlen nem járok arra a menzára. (Hab a tortán, hogy a reggeli bundáskenyerem egy kefírrel hol 150 forintba, hol 170 forintba kerül.)

Ezért.

12 hozzászólás

misran

Be van utve… Ekkor kell mondani: jo, akkor nem kerem. Es ott hagyni a talcat a kasszanal a pulton.
Igaz, ugrik az ebed, de az on- es igazsagerzeted jollakik. 🙂

zubby

Lehet hogy baromság de egy ismerősőm ilyenkor kér áfás számlát a területi:
..fogyasztóvédelmi hatóság,
..ANTSZ,
..APEH,
..Rendőrkapitányság számára.(eset függően megfelelő aláhuzandó)

Hidd el következő alaklommal már kezes bárányok lesznek 🙂

Rack

“Azt mondja: “Nem. Már be van ütve.””
LOL
Aki fizet az parancsol.
Látta a bizonytalanságodat az arcodon a gonosz konyhásnéni és jól megadta neked! 🙂

initram5

zubby: ilyet mi gimis korunkban “játszottunk”, igaz utólag belegondolva inkább vicces mint ijesztő lehetett amikor komoly arccal, depeche-es pólóban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete számára kértük az ÁFA-s számlát a pizzériában. Persze most, 30 évesen már megint más lenne a hatás. 🙂

alpi

Mi az ötödik kerület szívében az Árpádház étterembe járunk enni, az egy menza. A múltkor egy csótány rohant át a melegentartó pult üvegén, akkor otthagytam a kaját és hazamentem. Kb. két hónapig 2000-ért kajáltam máshol, aztán visszamentem 800-ért enni.

Ezért. :o/

misran

Egyetemi menzán a konyhásnéni elejtett egy rántotthúst, bele a 4mm-es klóros felmosóvizes menzai latyakba. Szépen felkapta és félrerakta.
Pár perccel később (sajnos lassan ment a sor) feltűnés nélkül visszadobta a többi közé. Szerintetek hány és hány ilyen eset van percenként _bárhol_ konyhán?
De ez kell, mert ez edzi az immunrendszerünket. 🙂

tamas

old amsterdam, 590 a menzajellegu kaja, ar-ertek aranya remek.

lave

Minden kereskedelmi egységben pontosan egy ember van, aki ért a stornózáshoz.
Ezt megfigyeltétek?
Azért nem stornózott a tisztességben megőszült néni, mert _nem ért hozzá_. Mert akkor “hívni kell Julist, hogy stornózzon”.