Görbe kéz mém

Az a mém megvan, amikor a számítógép melletti telefonunkra “görbítünk rá” kézzel, mert azt gondoljuk, hogy az az egér? Nem nézünk oda, csak próbáljuk használni a funkciót. Aztán meglepve tapasztaljuk, hogy sokkal vékonyabb, laposabb és érdesebb is (mindenféle gombok állnak ki belőle). Természetesen az effekt akkor igazán szembetűnő, ha az un. “döglött hal” kézfogással csináljuk, ami ugye a görbített tenyeret jelenti.

Ez a mai este mémtrack-je, most pedig sört iszom. Hogy mit? Pilsner Urquell és Borsodi Borostyán, fordított sorrendben.

21 hozzászólás

Dob

Nekem az asztalon 2 hete egy post-it tömb hever, és arra fogok rá állandóan. De megnyugostam, hogy nem egyedi a probléma.

Joe

És hogy meg lehet lepődni, hogy nem működik….
Megyek és én is tolok egy sört. (Borsodi classic)

fns

Én rendszeresen rángatom a Dell notebookhoz a Mac egerét és f.ckolom a win*-t, hogy már megint elromlott valami 🙂
Ha piaNino/2day, akkor részemről Vida Péter Kékfrankos (asszem 2003), Gin Tonic – az előbbi a friss halléhez, az utóbbi a feedek mellé, csakis ebben a sorrendben.

EdBoyWW

Hát hogyne lett volna meg. Minden a dolgok pillanatnyi és véletlenszerű elrendezkedésén múlik. A figyelemnek – úgy tapasztaltam – itt nem jut szerep.

Netremete

Megvaaan a flash!!! Azt hittem, hogy csak én vagyok hülye….
Amúgy a “nem” minőségi kategóriából az ARANY ÁSZOK a legjobb. Esztet minden nagyivó tudja. Most vettem kettőt az éjjelnappaiban és még Sziget napijegyet is nyerhetek vele… ki emlékszik már a 8 napos sörre… akkor még nem volt E230… Ó a rombusz cimkés “balatoni világos”! Pécsen csak Szalon, Pesten Kőbányai, Soppronban…. De mi vót Debrecenben???

hm?

bjmatt

A mém nálam azon verziója van meg, amikor a kurzorral akarok elérni valamit az asztalomon. A fizikain. [:)]

malacful

asszem a ma esti termesed utan dontottem ugy, hogy nem olvaslak tovabb. De azert biztos lesz meg izgalmasabb is, minthogy “most pedig sört iszom. Hogy mit?”
Minden jot….

efg

Kicsit talán off, de ehhez mennyire kapcsolódik az a mém, mikor az ember vmely sajtóorgánum – neadjisten könyv – lapjain történő kutakodás közben rá akar nyomni az alma (ctrl)+F-re, esetleg az aláhúzott feliratokra akar kattintani? Aztán persze nincs meg az egér…de persze ott a telefon…vagy akármi…

rog

én meg úgy jártam egyszer, hogy oldara akartam pillantani az utcán és erre lenéztem, hogy hol van a görgetősáv… :\

geri

Tegnap majdnem érintőpálcával kevertem meg a kávémat PDA-val a bal kézben, az ér?

efg

Esetleg legyek/szúnyogok/akármik elhessegetése a monitorról kurzorral? 🙂

Netremete

Egyszer videót vágtam napokig, alig pihentem. Mentem ki a trolihoz, de pont elöttem ment el… Gondoltam magamban nem baj, majd jól beletekerek (az időbbe) míg jön a másik. Már nyomtam volna az “L” bötüt…

gabro

Nekem olyanom volt, hogy az egérpad egy egeret ábrázolt, és arra fogtam rá. Érted, rányúltam, az meg >nem volt ott

gabro

Meg, nemrég olyanom volt, hogy felvettem egy pólót, és akkor vettem észre, hogy ki van fordítva. És az első reflexem -halál komolyan- az volt, hogy akkor ezt most undo-zni kellene. Még a kezem is elindult, balra-előre, a menü felé. Csakhát a közelben se egér, se gép.

Lam

Én csak a monitor kikapcsoló gombját akartam megnyomni kurzorral. 🙂

Koncz Péter

Egész nyaras Starcraftozás eredménye volt, hogy 2hét után kiszabadulva az utcára, négyzetekkel akartam kijelölni az embereket merre menjenek. 😀