Gates utolsó napja

Íme a videó:

Nekem kínos! 🙂 De komolyan, ezt gondolják viccesnek? Bárki? És még Matthew McConaughey (a.k.a. fitness trainer), Jay-Z, Bono, Spielberg, Clooney, Hillary, BARACK (?!), Gore is mind vállalja a retardált pöcsvakarást? Öregem! Hát ha ennyi energiát fektettek volna az un. Vista nevű OS fejlesztésébe, mint ebbe a seggfej videóba, ma nem mi vakarnánk a kékerest.

Nem kérem. [Józsi itt lassan, artikuláltan beszél, kamera hátra, Józsi a pulpitusra sétál, a meredező mikrofonokhoz] Ezek az emberek konkrétan [Józsi üvölt] leszarják, hogy nekünk mi kell. Boruljunk össze, azt úgy zokogjunk.

30 hozzászólás

gaba

Nagyrészt aranyos volt, időnként igen jó, csak néha zavaró. Köszi, hogy idetetted!

_alesi_

A Scary Movie sorozatot is sokan szeretik odaát, szerintem a mi kontinensünkön van a hiba…

tjp

A surface-os pocsoles sokkal-sokkal remisztobb volt. Ranyom az ujjaval ES NEM MEGY!

Dewla

Szerintem az önirónia dícséretes, kicsit izzadságszagú a geekeskedés az tény ezzel együtt én tudtam rajta mosolyogni.

onedin kenedi

Bezzeg Steve annyira cool arc… 🙂
De komolyan, megér ez ennyit, hogy így kiakadj rajta?
Szerintem nem bénább, mint amennyire annak szánták.

Pít

Emlékszem még a win95ös majomkodásra a Friends-es Rachel-el meg Chandler-el… már ’95ben is kicsit szánalmasnak hatott, azóta eltelt 13 év, és a Microsoft “humor” terén ugyanott tart. Kiábrándító.

MegaZork

es meg jon stewart is kitarta a popojat!?! az is a vicc resze hogy ilyen ocska autoval erkezik billyboy?

helloszabi

Szerintem nagyon jóra sikerült, ötletes. Az Office MÉM megvan? Meg a sok kis apró, elrejtett poén?

És az autó? Az elején még a kocsin marad a táska, a végén meg leesik a doboz. (Az elején még Microsoftos.. éééértitek)

gergoke

Belőled meg maximum ennyi jön Józsi és így kerek a világ. 😛

Amúgy szerintem Al Gore (az Apple igazgatótanácsának a tagja) és Bono (az iPod szent tehene) szerepeltetése a filmben, valamint hogy a video végén pedig a U2 – Beautiful Day alapja megy (ha jól hallottam) igazán jól elhelyezett és kivitelezett poén az Apple részére. Azt mutatja, hogy lehet ezt így is csinálni. Vagyis inkább így, mint a mára már erőltetett “I’m a Mac. And I’m a PC.” vonallal. Bill végig nyomja azt a szerencsétlen lúzer PC-s figurát, aminek Cupertinoban szeretnék látni és beállítani a PC-t és a Windows-t. Szerintem zseniális!

Arról meg hogy még a Guitar Heroval is nyomja Bill, majd Sztahanov biztos elmondja a véleményét. 🙂

Végül:

Hát ha ennyi energiát fektettek volna az un. Vista nevű OS fejlesztésébe, mint ebbe a seggfej videóba, ma nem mi vakarnánk a kékerest.

Amúgy elég érdekes egy Vistát soha nem használó ember szájából a fenti kritika. Tudom, valaki mesélte neked hogy rossz.

payskin

Csatlakoznék gergokéhez, fatter, néha bizony szánalmas, ahogy azon erőlködsz, hogy mindenáron fikázhass. [fejcsóva] De nem baj, így is szeretünk, mert Józsi vagy, plastik media, mi pedig egymás közt csak megértően legyintünk: a Józsi az már csak ilyen.

Dob

AD: valóban nem meglepő poszt volt ez tőled.. hogy sokat gondolkodsz mit fikázz? na ne..

Dob

AD: amit még ajánlani tudok, az a top10 mozislista, a MAHASZ top40, vagy valami populáris jóság, amit eltaposni a legnagyobb öröm a világon, és a lehető legtöbb embernek fáj.

GhostPunk

Ez szerintem is vicces volt. Önirónia, ahogy itt előttem megfogalmazták. Mindig dícséretes.

hungromit

A videónak közömbösen ültem neki, mert ugye te fikáztad Józsi (ahogy azt sejtettem előre), máshol (talán pont a webisztánon? na nem meglepő…) meg aranyosnak, viccesnek titulálták. Megmondom őszintén nem volt energiám végignézni, így csak az első pár perc alapján nyilatkozok, de azon valóban erőltetettség és rengeteg igazán jó poén kihagyása érződött. Viszont a másik, hogy Bill szerintem nem rosszul játsza a nerdöt, hanem Ő maga egy igazi ős-nerd (hehe), aki nemtudja jól adni a vicces nerdöt, ettől lesz erőltetett (Ő valahogy az az őslúzer fajta inkább, SZVSZ). Igazából kicsit a Számító embereket jutatta eszembe valahogy.
Aki igazán jó Bill Gates – Steve Jobs videóra vágyik (és még nem volt itt postolva a plastikon / nem látta soha), neki ezt tudom erősen javasolni:
http://youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4

xy

hungromit: Nem volt erőd végignézni, de kommentálni volt erőd? Hát nem tudom, szerintem érdemes lett volna végignézned, és úgy nyilatkozni róla.

Véleményem szerint közel sem olyan rossz, mint ahogy Józsi vélekedik. Inkább mosolyogtató.