Magyar billentyűzet szótár iPhone 1.1.4-re

Lehet már 1.1.4-es szifonra telepíteni magyar helyesírás ellenőrzőt GK jóvoltából, ami többek között helyes ékezetesre javítja a kalapos (őűŐŰ) betűket is: árvítûrô --> árvíztűrő. Installálás némi tudást igényel, a helyesírásellenőrző statisztikailag nem súlyoz, a két-három betűsöknél még az angolokat ajánlja fel, de azért roppant fejlődőképes a projekt.

Kérdés, hogy októberben kapunk-e hivatalosan magyar nyelvet a szifon 3G-be, vagy marad ez a hekkelgetés.

10 hozzászólás

Ádám

Mi ez az október? Lemaradtam volna valamilyen hivatalos megjelenési dátumról?

pappito

itt júli 11.-én lesz a bótokban. vodás lesz.
most elgondolkodtam. ha nem kell hozzápiszkálni, hanem tisztán megvehetem, akkor az ártól függ, hogy odaszánom-e rá a pénzt, miután széjjelnyomkodtam a bótba.

tokban vagy zsebben tartod?

pappito

Australia, Italy, New Zealand and Portugal will be the first Vodafone markets to offer customers iPhone 3G for purchase on July 11. iPhone 3G will be available via Vodafone on contract price plans which will include great value data bundles. Other markets will follow later this year and full details of specific launch dates and price plans will be made available soon by individual Vodafone operating companies.

pappito

a kép jópofa, bár ez a tükrös polír nekem kicsit vásári, már a time capsule-on is meglepett.

és mennyi időnként kell feltölteni? remélem azért napközben nem kell, mint az N70-et 🙂 (mondjuk csak kicsit releváns, mert a 3G-s verzió nyilván többet fog kajázni)

moikboy

Tükrös polír egy almányi felületen hagyján – én jobban elviselném ezt a megoldást az ipodomon a mostani szarrákarcolódós acél(?) helyett.