Szombat délelőtt Wall-e

Így néz ki a success mail:

Sikeresen jegyet foglaltál a Wall-E című film 2008. július 19-én (szombaton) délelőtt 10:30-kor kezdődő, zártkörű vetítésére a Sugár Moziba (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.)

Akinek szerencséje volt, és el tudott hoppolni néhány jegyet, az most szombaton láthatja elővetítésben a Wall-e 3D animációs, egész estés rajzfilmet BY PIXAR. Ha minden igaz, én magam is megjelenek a red carpet-en, ezt nem lehet kihagyni.

A Plastik mediát ezen a héten is a Fotexnet támogatta. Köszönjük.

UI: hogy lássátok, a Plastikon is dolgoztam, frissítettem három új KV-vel a lenti szifon FAQ-t. Sorry, de a héten rengeteg melóm volt. Van. Baze. Már épp indultam volna, erre füstöl a gép. Mondom, mi fogja a procit, baze. Hát ez fogta. Teljesen jó, énekel is. (Thanks Sz. Viktor!)

13 hozzászólás

klarky

A 2-es és 3-as opció (valami várostér, meg utcarészlet) nálam nem csinál semmit. Nálatok???

_flex

Nem is olyan rég még Silicon Grafacsok kellettek az ilyen tátogó 3d-s fejekhez…

SPS

én a Wall-E hez szólnék hozzá, Radiohead nem játszik 🙂
nekem nem sikerült jegyet szereznem, de a szombati vetítések már simán benne vannak a műsorban. akkor mi az exkluzív ? 😉

tufee

Akkor lassan már PlastikMedia olvasói gyűlés lesz, mert én is nyertem jegyet és naná, hogy megyünk az asszonnyal 🙂 Vo-o-o-o-ollliiiiiiiiiiiiii!

sz

Én is nyertem 2 jegyet, de sajnos nem tudok menni.
Van rá jelentkező?

Mefi

Nekem sikerült jegyet szerezni, szóval ezúton is köszi, jövök neked egy sörrel.

A plastik media rajongók megrohamozhatnak majd autogramért? 😀

sz

napos2600: küldj légyszi egy mail címet! szilard0 kukac gmail

szabi

engem a sláger rádió hívott meg az arénába, de. 11-re. mivel tegnap nagyon berúgtam (meg már ma is), így odaajándékoztam másnak.