9 hozzászólás

cadmagician

Ha az AdWords-fiókjához a banki átutalásos fizetési módot választja, akkor egy 2000 Ft-os minimális befizetésre is szüksége lesz a kupon felhasználásához, amelyet szintén hirdetéseire fordíthat.

de piszok nagylelkű.

Takoca

Nekem is jött kupon, baromira nem tudom hogy mit kezdjek vele (bár lehet hogy ezzel nem kéne dicsekednem) ez nem valami átvágás?

cadmagician

nem. levél forrása jonak tunik. lehet ugyfelgyujtes. bár azt kétlem, hogy fogyna az ugyfelkor. de ki tudja.

tomsolo

ez csak az európai analytics felhasználóknak jött – nekik szánt promo

Longhand

Én korábban kaptam a Google-től mint Adsense megjelenítő.
Most nem sorsoltak ki sajnos 🙂

BigTom

Nem tudom volt-e, aki bekukkantott az említett művész weboldalára. Kellemes, ízléses oldal. Nem reklámozni akarom, de tényleg szimpatikus. Nem biztos, hogy vásárolnék ilyen képeket, de ha mégis, akkor biztosan egy ilyen kellemes, kulturált oldal segítségével szeretném tenni, ahol a művész szeretettel fogad, és közvetlenül tőle vásárolhatok.
Kár, hogy a művész, ez év május 20.-án, az úr óhajára a közvetlen vásárlás lehetőségét megszüntette. Legalábbis a földi halandók számára…
Sajátos élményeket tud adni ez az internet dolog…

PAStheLoD

Már csak azt kell kitalálni, hogy a “midget pr0n” vagy a “sex in ski overalls in a sauna” keresőkifejezésre használjuk fel a kupont 🙂

Mefi

Nekem is küldtek, de nem aktiváltam, mert zárójeles pontok között ott van, hogy ha meghaladja a hirdetés a nyolcezret, azt már neked kell fizetni. És erre elvileg nincs semmi limitálási lehetőség.