52 hozzászólás

csite

Meg lehet tippelni, mikor lesz új szifonod? 😛

ui: a fröccs kicsit lapos volt, bubi szinte sehol benne

jhw

Hááá, IKEA pohárból fröccsöt :DD Plastik 4 Prezzzident 🙂

eFi

Fátter a lényeg lemaradt: miből volt a fröccs?

Azért for the record említsük meg, hogy az iTunes 2001 error-okkal szopatott. Az utolsó megoldás, amit tegnap olvastam arról szólt, hogy a 8-as iTunes és a 2.1-es Pwnage DFU módja nem szeretik valahogy egymást. A post írója azt magyarázta, hogy miután a Pwnage DFU módba kapcsolta a szifont _és_ az iTunes nem hajlandó megcsinálni a Restore-t a hacket ipsw-vel, ki kell lépni az iTunes-ból majd újra elindítani és akkor már hajlandó lesz ⌥Restore-val felrakni az ipsw-det. Az is lehet, hogy iTunes Helpert is kellett még killelni, de erre már nem esküdnék, mert közben elkezdtél örömködni, hogy megindult a restore 🙂

klarky

Annyira tudtam, h ez lesz, meg is írtam a 3G megjelenésekor anno. 😎

Egyébként a cím mit takar? 188 napig használtad és ennyit buktál rajta, vagy ennyiért adtad el, vagy ezt most így hogy?

dat

Most akkor a lényeg az volt, hogy a Mom park legfelső emeleti kávézójában ingyen van a wifi? 🙂

ekkerjoz

Pannonhalmi Apátsági Tramini 2007.-ből ?!
Aranyérmes bor.
Szódával nem innám, alapvető sznobságból, mégiscsak egy páratlan bor.
Baszki, mintha nanón hallgatnád kadlottkarcsit.

D@y X

Szerintem az iphone is eldobhato mint barmelyik masik telefon!

ekkerjoz

Az ikeapohár, nálunk is van bőven, az asszonyok mind egyformák :).

A roséfröccs a labanczoknál természetes, a schilcher eleve fröccsbor, mint nálunk a Móri Ezerjó.

Tudnak bulizni az biztos, mi csak szenvedünk itten a mindenféle falunapokkal, meg fesztiválokkal, náluk meg évente háromszor-négyszer összejön magától a “fest”.

kelemenbandi

3 sajtburger, kövér vagyok ugyanis

fröccsöt mindig sümegi borból (hajós-bajai chardonnay, sparban 300 körül egy palack), ez az igazi lokálpatriotizmus

payskin

Vazz, hát nem ott voltam tegnap délután a MOM legfelső emeletén? Ha kicsit jobban szétnézek, legendát láthattam vón…

Dewla

Bakker énis a Mom-ban voltam tegnap délután, lehetett volna celebszpottolni…odatoltam volna Józsi elé a szifont alkoholos filccel, hogy dedikálja mekkorát nézett volna :DD

Egyébként fátter fehér vagy fekete 8 oder 16 gb?

vidacsm

Ó a régi jó próbálkozós megoldás..
Nem úgy volt, hogy a régi szifont kedves barátnéd kapja meg?

Mefi

Kértem a mekiben a két sajtburgerhez fröccsöt, de azt mondták nem tartozik a párszázas ajánlatba. :\

The Hedgehog

Te egy Ikon vagy Józsi… Abból is a vektoros fajta…

Most már úgy vagyok vele, hogy reggel az újságárusnál az NS helyett is Plastik Médiát kérnék 🙂

Jhonny

Egébként ennyiért (természetesen nem pontosan, pár ezer forint különbséggel) láttam már szifont, nem is egyet. De csak elképzelni tudom, milyen állapotban lehetett. 🙂

fapina

namost,
ezért szeretek idejárni.
a videó első mittoménhány első %ban, ment fel bennem a punepa. kb., így:

“DE TEMÉGIS MIAFJASZRÓL BESZÉÉÉÉLSZ?!”

(jelzem, én se értettem a post-címet)

* * *

nah,
aztán jött a látens-Bill Gates tudatalatti elszólás, oszt mögest szivembe zártalak 😀

_kebelemre_

:):):)

Takoca

már bocsi de..
“McD-ben. 2 rugó, baze, kettő.”

nem a 2 rugó a baze hanem a McD és most nem az idióta szöveget akarom nyomni de x helyen olcsóbban 1000x jobbat lehet enni… de ezt szerintem te is nagyon jól tudod

Jhonny

Takoca: Nyilván az ember nem mekibe visz valakit randira, vagy üzleti vacsorára, de mégcsak jóllakni sem megy oda. Egyszerűen néha megkívánjuk ezt az egészségtelen szart és jólesik.

stro-B

LOL!Óriási 😀

Ami egyből bevillant a kajálós résznél, az IT Crowd azon része, mikor meghal a főnök és a temetésen nézik a dvd-t, és nekiáll almát zabálni 🙂 Bocs 😀

thingol

Nem próbáltam soha, de elvileg működnie kéne annak, hogy sima, gyári firmware-t felrakod (ami tuti felmegy, mindent legyalulva), aztán Cydia-ból fel kell rakni a bootneuter nevű package-t, ami függetlenít. Ennek mennie kell 😛

zamar

csak egy kérdés post jó

van nekem egy touchom, ugye mapsben van egy location megállapító gombocska, namost annak célja az lenne hogy a wifi által megmondja nekem hol vagyok, igaz? igaz!
namármost nekem ezt nem teszi meg? kérdem én miért?
ötlet? javaslat? megoldás?

köszi

zamar voltam

ironyice

A héten jött meg a szifon 3g-m a THM webshopbol. Istenkirály!!! 😀 A csengőhangok felhekkelésével szenvedtem kicsit, de már megy minden. Sajnos progit, vagy játékot még 1 db-ot sem tudtam rávarázsolni, most ezzel küzdök. Ha valaki tudna segíteni ebben, azt szívesen venném, mert egyelőre nem szeretnék itunes giftcard vagy ilyesmire költeni ha lehet.
Amúgy a telefonban nem lehet beállítani az sms küldésről a visszajelzést, ugye jól vettem észre?
(A sony ericsson k750 után amit 3 évig használtam, ez tényleg egy más világ! :))

ironyice

Utánanéztem közben, hogy csak akkor működik nem eredeti játék, (itunesból letöltött) ha törve van a telcsi. 🙁

thingol

gps mire belő rendesen, nem tart túl sokáig? amikor én nyomogattam, mindig csomót kellett várni, gyakorlatban használhatatlan volt számomra 🙁

rhapsodhy

Én inkább androidért mennék a helyedben. Az ipod touchban nagyot csalódtam sajnos, miután megvettem, nem venném meg mégegyszer, ha döntenem kéne. Nem rossz, de nem nyújtja azt, amit vártam.

májki

rhapsodhy: kifejtenéd? Gondolkodom a beszerzésén és érdekelnek a tapasztalatok.köszi.

rhapsodhy

májki: én androidért mennék, mert a touch nekem nagyon korlátozott. iTunes-t nem szeretem, mert szerintem egy rossz program, ami csak saját magával kompatibilis, tehát ha ilyen-olyan torrentezett mp3-aid vannak, akkor ne sok jóra számíts (csak id3v2 tageket eszik meg, ha régi mp3-aid vannak, akkor ne is számíts, hogy működni fognak, én jópár rippemmel megszívtam emiatt).

A Touchra ugye jól jönnek az album artok, namost hiába van minden szépen beállítva, semmit nem talál meg, ha automata keresést nyomok neki, így kézzel állítgattam be kb. 40Gb zenének az albumart-jait.

Az AppStore jó lenne, csak szeretnék több hasznos, lehetőleg minél olcsóbb alkalmazást, és azt, hogy lehessen paypallal fizetni. Ettől független sok AppStore-os alkalmazást használok.

A jó alkalmazások mind pénzbe kerülnek (gyakran sokba), bár ezen lehet segíteni mindenféle hack-ekkel, meg warezoldalakkal. Az ingyenes játékok jók, meg élvezhetőek, jókat szórakoztam, de én amúgy nem az a fajta vagyok, aki ilyeneken sokat játszik (gyakorlatilag szinte soha).

Az iPod leggyengébb funkciója pedig az iPod maga. Nem tudok playlisteket menteni a divájszon, (még a 4Gb-os mini is tudta!) meg az sem tetszik, hogy nem szűri ki az egyszámos előadókat (gyűjtemény lemezeknél, filmzenéknél rossz ez, mert a sok egyszámos előadó belekeveredik a többi közé. Most úgy néz ki, hogy 246 előadó van az iPod szerint, és ebből egy olyan 210 egyszámos, csak filmzenéken megjelenő előadó. Most ez lehet, hogy soknak tűnik, de ez mindösszesen 11 ilyen gyűjteményCD-ből összejött, + 1, amin mondjuk 60 szám van, és én válogattam (Life epizódok zenéi :)). Úgy hallottam, viszont, hogy ezt az iPod classic sem tudja már (pedig a régebbi változatok tudták)

A képekkel a napokban küzdöttem, ha iTunes-szal rakod rá, akkor 640×480-ba csökkenti a képek méretét, így ha kicsit is nagyítok, akkor homályos, rossz lesz (értelemszerűen).

A WiFi szerintem elég gyorsan megkajálja az akkumulátort, vigyázni kell vele, okosan kell használni, akkor nem lesz gond.

Gyakran lassan indulnak a programok, ez mondjuk nem olyan vészes, de néha zavaró, hogy 10-15mp-ig szenved pl. a settings indításával.

Abszolút nem zavaró, hogy a Safari nem tud flasht, ezt úgy mondom, hogy sokat böngésztem vele, az viszont kellemetlenebb, hogy a youtube alkalmazás nagyon lassú.

A backup a 2.1-es szoftverrel egészen elviselhető idejűre csökkent, szerintem teljesen korrekt.

Most ennyi jut eszembe hirtelen. Amúgy nem olyan vészes, talán az zavar a legjobban, hogy iTunes-szal kell zenét syncelni, mert az a legrosszabb része az egésznek.

feketezokni

vicces a videó, alapjában véve tényleg tetszett.
könnyed, laza, “és még pont belefér” semmi tartalommal.
nincs is ezzel semmi gond…hacsak eltekintünk (legalábbis részemről) a kissé kizökkentő és izzadtságszagú (értsd erőltetett) inglis szavak, kifejezések használatától.
nem, nem vagyok szittya “nemzetmentőtegezes”, de szerintem baromira nem ül az inglis beszúrása…tudod olyan szájhúzós, cuppogós: “jajjmá, ezt minek?”.

üdv, és további jómindent.
kíp it ríl, na 🙂