(szponzor) Fiskars Shop

Üdvözöljük heti hirdetőnket, a Fiskars Shopot. (Aki nem ismerné, egy finnországban 1649-ben alakult cég, ami leginkább a narancssárga nyelű ollóiról híres.) Nyárhoz közel a kerti szerszámok lehetnek érdekesek, ezek közül is barbecue készlet, vagy a slágertermék gyomkiszedő, esetleg a Functional Form Pro késcsalád.

Viszont most jön a lényeg, és ezt ki is emelem: a Fiskars bolt minden Plastikról érkező vásárlónak 10% állandó kedvezményt állít be, amennyiben a promóciós hét alatt, május 4. és május 10. között vásárol. Ez a kedvezményes ár örökké megmarad, és nem érvényes az egyébként akciós termékekre. Az első megrendelés küldése előtt a “PLASTIK” szót kell beírni a megjegyzés rovatba, a jóváírást a rendelést követően kapjátok meg.

Végre! Személy szerint nagyon örülünk egy ilyen lifetime 10% akciónak, szeretnék is ösztönözni minden további jövőbeni hirdetőt, hogy hasonló mintára adjon plastik-lehetőséget az olvasónak. A Fiskars Shopnak pedig köszönjük támogatásukat!

Más: vannak még le nem kötött helyek június-augusztus hónapokban, részletes lista itt. Lépj érintkezésbe velem, ha érdekes lehet. ride kukac plastik.hu

32 hozzászólás

Fudge

Megjegyezném, hogy ez az első és minden bizonnyal utolsó alkalom, hogy ilyesmit csinálunk (lifetime kedvezményt adunk), úgyhogy a Plastik olvasók akár megtisztelve is érezhetik magukat 🙂

Akik pedig kételkednek a Fiskars kések minőségében, kérdezzék bátran Józsit, vagy Handras-t 🙂

rog

amíg rá nem kattintottam, valamiért meg voltam róla győződve, hogy ez valami levespor esetleg konyhagép reklám lesz.. (8.
(megnéztem: nekünk is ilyen ollónk van! 🙂 )

Fudge

rog: pedig sokan a Whiskas- al keverik össze (fiszkars, viszkasz végülis), aztán azt hiszik, hogy macskakaját árulunk 🙂

Zerg

Fiskars jó – nekem van ásóm és fejszém is tőlük. Kocsiban nélkülözhetetlen a Fiskars élvédős kisbalta. Egy problémám van, kicsit fejnehéz, és nem lehet messzire dobni – egyébként imádom.

goldenAXE

Juhhú! Épp most akarok ollókat venni. Pont Fiskars-t. Pont balkezest. Mekkora mázli.
Köszönöm Józsi, köszönöm Fudge!

goldenAXE

Nem dobálom, ajándékozom. De pszt! El ne mondjátok senkinek!

A késféléket is nézegettem, de arra most nincs elkülönített összeg. Pedig néhány igazán tetszik.

A szekerce jogos. 🙂

(Gyerekkoromban, amikor először olvastam kaland-játék-kockázat könyvet, könnyesre röhögtem magam a harci kalapácson. Kalapács=szegbeverés Kalapács!=harc)

TopiG

Karácsonyra Fissler késeket szerettem volna, úgyhogy mikor a feleségem nagy ravaszan puhatolózni próbált, ezt is említettem neki. Mondani sem kell, hogy az infó nem pontosan jutott el a szüleimhez, úgyhogy volt nagy csodálkozás a karifa alatt, mikor megláttam a Fiskars egy hatos szettjét.

De mindezt nem nyomtam volna kommentbe, ha azóta nem lennék szarrá elégedve a cuccal: fasza, szeretem, ajánlom mindenkinek.

Hjanos

Sajnos az ehavi keretbe már nem fér be egy készlet, de jövő hónapban egy 7-es szettet venni fogok. A szakértőktől kérdezném, hogy fenőacél vagy a késélező jobb egy avatatlan kézbe?

bobbyperu

3 évig Finnországban éltem, full Fiskars mindenem – ehhez képest végig úgy tudtam, hogy a márka svéd. Még jó, hogy nem hangoztattam mindezt a svédekkel frusztrált suomiknak…

fogtunder

a fiskars jó, van egy szakácskésem tőlük, nagyon el voltam ájulva tőle, amíg meg nem vettem két zwilling kést a sp*r akcióján. azóta nem sokat használtam, viszont a húsvágó és a kenyérvágó még mindig fiskars és minden forintját megéri. de most vegyek még egy kést a kedvezményért? should i be a weapon of massive consumption?

Fudge

Pedig Finnországban van a Fiskars falu is ám! Érdekességnem írom, hogy ott ki van állítva a világ első mikrohullámú sütője, amit a Fiskars gyártott a világon először, illetve mégsem, mert az akkori cégvezetés nem látott benne elég fantáziát vagy felvevő réteget, így nem került gyártásba…

fogtunder: nem elfelejteni, hogy a Fiskars nemcsak késeket gyárt, hanem rengeteg más konyhai eszközt, kerti szerszámot, de a csoport tagja a Hackmann, amely a kíváló minőségű edényeiről híres, vagy a Gerber, akik tőröket, kombinált szerszámokat is gyártanak, vagy ott vannak a dekor eszközök, ami már kreatív hobbi kategória és sorolhatnám.

Szerintem azért nézz körül az oldalon, érdemes!

Fudge

Ja és még valami, sok Fiskars kés ma már ugyanúgy solingenben készül, akárcsak a “Solingen” kések.

ekkerjoz

Baltáim, ollóim Fiskars termékek, de kést sokkal nehezebbet választottam. Túl könnyűnek éreztem a Fiskars késeket.

Fudge

ekkerjoz: akkor Neked a Functional Form PRO, vagy a Chef DeLuxe kovácsoltvas késeket ajánlanám. Nagyon sok séf vásárol tőlünk.

PeBa

Narancssárga nyelű Fiskars olló pihen a konyhaszekrényben, meg nem mondom mióta, de hogy több mint 20 éve az biztos. Úgy vág mint a borotva.

ifa

vettem most: lapátot, gereblyét, lombseprűt, nyelet, élezőt, hámozót

van már: teleszkópos ágvágó, 3 fejsze, gyomkiszedő, kések, élező

veszek később: evőeszköz szettet (nagyon bejön a dizájn), filézőkést, méretesebb ollót, fűrészt és kosarat az ágvágóhoz, a Matador Vok is érdekel, de előtte megnézném

Narancssárga beütéses kések nem jöttek be, a pálcikaemberest meg “vüszthofdreiczakkot” jobban kedvelem, bár a prémium szériátokat nem ismerem, hol lehet megnézni? Nekem a Fiskars jó minőséget jelent kedvező áron, a Gardena sokkal sz@rabb és jóval drágább.

Köszönöm a lehetőséget! (egy törzsvevő)

Fudge

ifa: a Functional Form Pro-t árulja a Cora, ott meg tudod nézni. Chef De Luxe már csak nálunk kapható, a készlet erejéig.

Matador Vokot már nem áruljuk, helyette a Hackmann Vok edényeit ajánlom.

ifa

Na most vagy én vagyok a láma, vagy Te 🙂

Szóval amit én kinéztem az Hackman Matador Vok, gondolom azt áruljátok (a Hackman egy “n” betűvel a helyes, az oldaladon is néhol rosszul van)

Fudge

ifa: tényleg, igazad van, én egy korábbi vok termékünkre gondoltam. A Hackman meg még annyira új, hogy nem rögzült a fejemben eléggé 🙂 Köszi a helyreigazítást!

Illúzió

Jók a Fiskars kések, nekem csak ilyenek vannak már 6-7 éve… Az a vicc, hogy még a 10% kedvezmény ellenére is DRÁGÁK az árak. Én a Metro-ban vásárolok kb 10 éve ilyeneket…

Ez a kés:

Cuisine Szeletelőkés, 23 cm a webshop-ban 4878 Ft, most leszámolom a 10%-ot, akkor 4390 Ft, de én 4000 – 4200 Ft-ért vettem január körül kb…

Akkor miről beszélünk?!

És hol van az, hogy meg tudom nézni a kést, kezembe tudom venni a dobozban legalább, meg tudom vizsgálni, össze tudom hasonlítani, a saját szememmel?

Én ilyen dolgokat úgy szeretek venni, hogy LÁTOM, mit veszek…

De aki nem tud Metro-ba járni vásárolni, és szeret látatlanul vásárolni olyat, amit látni kell, annak javaslom.

Fudge

illúzió: nos, egyrészt hadd kezdjem azzal, hogy a webshopok nem feltétlenül mindig a legolcsóbbak. A nagy előnyük abban van, hogy otthonról is meg tudod rendelni a termékeket, nem kell elmenni sehova. A személyes kézbevétel vásárlás előtt jogos, ezt viszont meg tudod tenni online vásárlásnál is, ugyanis ha nem tetszik valamelyik termék, 15 napon belül kötelesek visszavenni – bár tény, hogy a visszaküldés költségét Neked kell állni.

Az hogy egy-egy termék néha olcsóbb valahol máshol, ezzel sajnos nem tudunk versenyezni, ugyanis a multik BESZERZÉSI ÁR ALATT értékesítenek néha termékeket csak hogy odavonzzák a vásárlókat. Azt se felejtsd el, hogy január óta volt egy központi áremelés is, tehát most nem biztos, hogy hozzá fogsz tudni jutni ahhoz a termékhet ilyen áron.

És mi van azokkal a Fiskars termékekkel, amiket nem kapsz meg a Metróban? A 10% kedvezmény azokra is vonatkozik.

Ezen kívül, a METRÓ egy NAGYKERESKEDŐKNEK szánt áruház, metró kártya kell hozzá, bár tény, hogy manapság ehhez szinte mindenki hozzájuthat. De akkor sem lehet ezt összehasonlítani egy kisfogyasztóknak szánt áruházzal. Aki tud nagykerben vásárolni, az menjen nagykerbe.

És mindezektől függetlenül, ahogy írod is, a Metróig el kell jutni és ez nem mindenkinek olyan egyszerű.

És végezetül még egy mondat: sehol máshol nem találsz teljes választékot Fiskarsból, csak a webshopban.

Azt hiszem eléggé kiveséztem a dolgot. Függöny. (álá Józsi 🙂

IIsti

Ez a teljes választék tényleg vonzóvá teszi a webshop-ot. Kipróbálom, most rendeltem egy gyomkiszedőt, meg egy szakácskést. (remélem még benne vagyok az időben, végül is 10-e van 🙂

goldenAXE

Éééés igen. Természetesen ma rendeltem 11-én. Okos gyerek vagyok.

VDD

Sziasztok…

Én itt is találtam komplett FISKARS palettát ha jól láttam. És nekem úgy tünik, hogy olcsóbbak a FISKARSSHOP-os listaárnál. De lehet csak pont az a 3-4 tétel amit néztem. 🙂