3GS a T-Mobile webshopban, árak, információk, percről-percre

Figyelem, ez a posztunk akkor íródott, amikor még nem voltak véglegesek az árakra vonatkozó információk. 2009. 07. 31-én kikerült a végleges T-Mobile árlista is, így a lentiek nem, vagy nem ebben a formában vannak így.

update 15:51 — Összefoglalónk:

Hát nem olcsó. Nagyon nem. Egyelőre azoknak éri meg, akik kilóért vesznek ikon 200-at vagy maximum 400-at, de úgy is elég drágának tűnik. Jelen pillanatban nincs más opció, csak ez, vagy behozatni külföldről 200 ezerért.

Az Apple tehát árat emelt. Tavaly volt az iPhone mézesmadzag, idén a fekete leves. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ezek az árak csak a limitált launch melletti, early adopterekre szabott értékek és később lejjebb fog majd némiképp menni.

210 ezer forint egy független készülékért indokolatlan. Domino csomagban sem lehet vásárolni.

Én amondó vagyok, hogy akinek nem élet-halál kérdése, az még ne vásároljon. Lesz ez még olcsóbb is. Érdemes őszig/télig várni.

update 11:21 — Íme a csomagárak:


katt az eredeti mérethez — azért így, mert ezt is levették pillanatnyilag, de klassz a lorem ipsum az alján, hehe

Brutális számok!

update 10:55 — árakból egyelőre ennyi látszik, illetve ezen az oldalon lesznek meg a díjszabások (refresh! aggressive polling!), illetve még annyi, hogy nem lesz dominósan kezdetben (bah!):


ez a 220 ezer forint a listaár — indokolatlanul drága a telefon függetlenül

update 10:09 — Feltették, de levették! A microsite az árakkal még a régi verziót mutatja. Türelem, mert frissülni fog az is még ma. Nem gondolom, hogy az információk változnának, inkább arról lehet szó, hogy most dolgoznak a microsite-on.

A T-Mobile Magyarországon július 31-étől forgalmazza az iPhone 3GS-t, amely minden idők leggyorsabb és legerősebb iPhone-ja. A T-Mobile ikon csomagokról és az ezekkel a csomagokkal érvényes árakról a http://iphone.t-mobile.hu weboldalon tájékozódhat. Az iPhone 3GS 2009. július 31-étől a következő T-Pont üzletekben lesz kapható:

reggel 9 órától a MOM Park Bevásárlóközpontban (1123 Budapest, Alkotás u. 53), délelőtt 11.00 órától pedig a következő budapesti üzletekben: 1117 Budapest, Budafoki út 103-107., Aréna Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9.), valamint további nyolc vidéki város (Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár és Kaposvár) T-Pont üzleteiben.

Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.

Ezek a hétfő reggeli hírek. Akinek tehát 3GS kell, péntek reggel 9-re fáradjon a MOM-ba!

Nem lesz sajtótájékoztató, vagy a tavalyihoz hasonlatos rongyrázás: egy release keretében megjelent a webshopban, fogható a hét folyamán később lesz július 31-én, pénteken.

120 hozzászólás

asdf111

Azert korlatozott a keszlet mert az Apple szarik magyarorszagra ugyanis alig fogy iPhone. A tervek toredeket sem teljesitettek. Ez van barataim 🙂

hegyi

udv!

szerintetek kaphato lesz pentek reggeltol Domino csomagban is?És ha igen akkor kb. ugyanennyiért-e? (139e és 145e)
nagyon remelem, mert van ikonom, máshogy nem tudnám megvenni!

hegyi

hát annyit kiadni egy telefonért innye..

Csak sürget a dolog, mert 3GS bejelentés után kb. 1 héttel eladtam 3G-met, hogy gyüjtsek 3GS-re és már nagyon hiányzik az iPhone!

na mind1 Nokia 6210 a király addig :D:D

hegyi

én eladtam hamar, hogy ne bukjak rajta sokat!
Ugy is tuttam, hogy leszek olyan bolond, hogy megveszem az újat!
Meg miután nemrég láttam éloben Németországban…ahogy Te mondtad tényleg baromi reszponzív a cucc!!

hegyi

és aki Ikonnal rendelkezik, annak nem lesz valami upgrade lehetőség?

szifonpatróna

Már fent van a webshopban!

2 éves hűséggel: 219 900 helyett 18 990

hegyi

fekete 8-as 80000 pénz
hátulja karcos volt (volt keresztbe egy durva + elolapi uvegenus volt egy)

ahogy nézem hirdetéseket, elég sokan akarják eladni 3G-jüket most nehezebb lenne pláne ennyiért szerintem lennr karcmentes is!

Balazs

De a 3GS-nel irhatnak azert azt is, hogy melyik dijcsomaghoz milyen ar tartozik. A sima 3G ara nemigen lett olcsobb.
Nekem igy sajnos nem fog beleferni a koltsegvetesbe.

novertigo

Én márc végén vettem a 3G-met.
Előtte nem gondoltam volna, hogy így lesz de végül azt kell mondanom az eddigi legjobb telóm.
Nem lenne rossz készüléket váltani, majd meglátjuk h lehet-e…

itisdavid

Nagyon drága. Olaszországban 75 000 Ft-tal olcsóbb 😀 Magyarország…

tjp

ha ez megnyugtato a magyarhosoknek, az o2 bolt napok ota majdnem teljesen ures (32gigas feher, valaki?)

asbi

novertigo, én is a készülékváltásra leszek kiváncsi. nem lenne rossz.

y0r0g

Igenyes:

Az iPhone 3GS részletes ismertetőjei
Phone 3GS előrendelés lorem ipsum dolor sit amet rokok ini nulla facilis

Nessuno

Ez azért picit drága lett! Még függetlenítve a speedshopban sem olcsó! Ha belegondolok, hogy egy év múlva ugyanúgy kijöhet egy új IPhone…

Balambér

Készülékváltásos árat lázt valaki webshopban? Nekem a hsz-em miatt nem mutat. Csak kíváncsi volnék …

PCha0s

Készüléváltásos árnál még semmi, pontosabban:
A feldolgozás során a következő hiba történt!Konfigurációs probléma

Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!

PCha0s

Készülékváltással
24 havi hűségnyilatkozattal
részletfizetéssel elvihető:
34 950 Ft-tól

4Si

Mit sírtok bazzeg? 16 gigást kell venni, ikon 200-zal, ez a konstrukció még elég barátinak is mondható a többihez képest.

jdg

Jól látom hogy a 3g ára nem változott, cserébe majdnem 100eze forintot kell otthagyni a 3gs-ért ikon200-al? Csak én érzem lehúzásnak?

Balazs

hwsw is megirta, hogy itthon nagyon draga az iphone.
lehuzas a T reszerol az egesz.

PCha0s

Megrendel gombot betesznek az árak alá vagy aki hamarabb odaér azé lesz a telefon ???

JamesTKirk

tökjó, fikázhatom tovább a sznobokat, akik megveszik a 3gs-t… 🙂
ha megnézzük, hogy máshol mennyit változtak az árak, és itt mennyi a különbség, lehetne csinálni egy táblázatot, 50-100% simán kijön egy-két verziónál.
én azért vettem volna (a nyilvánvaló apple rokonszenvem mellett) mert a jelenlegi előfizetésemhez képest nagyon jók az ikon csomagok, de ennyiért szerintem nem éri meg. nem tudom miért sikerült ez ilyen durvára…

Zila

Na én beszéltem a T ügyfélszolgálatával. Van lehetőség készülékváltás keretében is megvásárolni a 3GS-t de csak akkor ha a 2 év hűségből letelt 1.5 év (vagy nincs érvényben lévő hűség szerződés). Árakat nem kérdeztem mert fél év még hátra van a minimum limitig. A lényeg, hogy van lehetőség készülékváltásra hűség hosszabbítással.

Zila

jdg: az ikon 200-ban eddig is ennyi volt. ikon400-zal már barátibb az ár. Nekem ikon400 van, ez nagyjából fedezi a havi telefonálási és netezési igényeimet. A 200-ba nem férek bele. Nyilván nem mindegy nekik, hogy havi 5 rugót fizetsz vagy 10-et a hűség alatt. Ha többet tejelsz, többet engedenek… Kapitalizmus vagy mi a fene.

jdg

Zila: lehet hogy én néztem félre de sztem a 3g árai nem változtak, csak bejött a 3gs ami drágább lett. Vagy levitték a 3g-t?

zamar

fasza kütyü, fáj is érte a szívem meg minden, de ennyi pénzt szerintem akkor sem ér meg…

fraki

Zila: milyenek a netezési igényeid? 😀 Mi nem fér bele 200-ba, és mi fér bele a 400-ba (2gb)? Főleg a net érdekel.

Zila

@jdg:
3G, 16 GB, ikon200, 2 év: 71 990 Ft,
3GS, 16 GB, ikon200, 2 év: 98 990 Ft

Vagyis drágábbnak drágább, 27.000 forinttal, Ami érthető hiszen egy új,jobb, okosabb készülékről van szó.

dvorcsak

kiraly, ha nem akarsz netezni, es nem akarsz orakat beszelni mobilon, akkor ne akarj iphone-t sem. vagy fiesd meg kemenyen. 🙁

raadasul meg ikonok sem lehet, mert csak akkor megyek at t-hez pannontol, ha ceges kartyat kapok. az meg valami partner4.

szomorusag.

JamesTKirk

Zila
nem, nem érhető, mert mindenhol máshol az eddigi modelleket váltotta fel a 3GS kétszer akkora memóriával, hasonlóan mint ahogy az ipod és általában a gépek is hasonló áron jönnek ki modellváltáskor. hungarikum …

Zila

@fraki: a tethering óta 1Gb fölé mentem egyszer 🙂
Rosszul fogalmaztam. Az ikon200 beszélgetési keretébe nem férek bele, havi 300 perc környékén vagyok mindig, egyszer-kétszer a 400 perc sem volt elég. Az 1G-s netbe valószinüleg beleférnék, de figyelni kéne, amit nem szeretek. (nem tervezhető a kommunikációs költség). Ezért jobb nekem a ikon400.

Zila

@JamesTKirk: hát nem tudom, az LCD tv-m is drágább volt mint a sima CRT, pedig az is a régit váltotta… Nekem az természetes, hogy egy újabb, fejlettebb modell bármiből drágább mint a régi, butább. Én is így árazom a saját szolgáltatásaimat: ha többt adok, többet is kérek. Te nem?

jdg

Zila, kb. mindenhol ahol eddig megjelent a 3gs a régi 3g árán adják, és a 3g-t levitték, valahol ugye 99$-ért adják (usa). Ezzel szemben nálunk maradt a 3g ára ahol volt (nem hogy a felére, de semennyire nem engedték le az árat), és 30k-val drágábban jött be az új készülék. Ez az amiért lehúzásnak érzem.

fraki

Zila: Köszi, akkor sztem nekem az 1Gb elég lesz, bár én is utálnám ezt nézegedni mindig…

Nem értem, hogy a posztban az ennyit fizetünk rá összesennél ikon200-nál miért van 245 ezer, hiszen 5 ezer * 24 = 120 ezer. Plusz a tel ára persze.

Vagy valamit elnézek?

Zila

@jdg: Más az üzletpolitika, más a piac mérete, más a kereslet. Szerintem felesleges ezen rugózni, szerintem megér 30.000 pluszt a 3gs. Nyilván adhatnák ugyanannyiért mint a régit, sőt a 3G-t akciózhatnák is, de nem teszik. Szavazz a pénztárcáddal: ne vásárolj a T-nél, ha meg mégis vásárolsz, akkor legalább örülj neki, a bosszankodással, siránkozással csak magaddal tolsz ki, a T akkor is örül a pénzednek, ha te közben füstölögsz 😉

Zila

@dvorcsak: az iPhone-nal netezni fogsz. Net nélkül nagyon fapad (legalábbis most nyaralás alatt csak játékokat futtattam rajta, se térkép, se wiki, se twitter, se mail… Még a naptáram is google-ös, szóval azt sem használhattam) Olyan ez mint a linux net nélkül: halott dolog 🙂

dvorcsak

Zila:
nem akarok vele netezni (WiFi-n kivul), ahogy a PDA-mmal sem netezek.
melohelyen van net, otthon van net, ahol meg mozgok, van net.

wotan

mostnemértem, ha van 180 egy telefonra, akkor van 220 is, nem?!?

az egyéb online boltokban simán lehet kapni függetlent.

w.

JamesTKirk

Zila,

nem jó a példa az apple új termékei mint írtam legtöbbször a régi áron jöttek ki az utóbbi években, vagy még olcsóbban.
és mindenhol máshol ez a helyzet az iphone 3G/3Gs váltásnál, kivéve itthon. ráadásul nem kicsit emeltek, én 32Gigás feketét vettem volna 2 évre, 400-as tarifával (47,900 -> 88,900) ez máshol a korábbi 16-os árában van és ezzel számoltam, itt pedig ~87,5%os áremelés történt. nagyon nem mindegy…
ennyit nem ér nekem, pedig az ikon előfizetés a használatom alapján nagyon kedvező lenne a mostanihoz képest (nem vagy t-s)

klarky

Azért az milyen már, hogy van egy ilyen pici ország, mint hazánk és az első napokban korlátozottan lesz hozzáférhető a telefon. Elájulok komolyan mondom. Mitől vannak besz@rva (már bocsi)???? Hogy a nyakukon marad?

Mennyi megy el ebből az első nap? 50? 100?

Én gurulós bőröndben többet behozok ha megkérnek! És nem mintha venni akarnék, de mi az, hogy Miskolcon még csak a következő körben sem lesz?

Mondtam én a múltkor is. Ebben az országban minden és mindenki elkúrvul. Fuck the system…

Megérdemeljük a sorsunkat.

Balambér

Én titokban bízok abban, hogy ezek a pofátlan árak részben a nagyon kis induló készletnek (és talán a nagyobb 3G raktárkészletnek) szólnak. Aztán ha kiszórják a 3G-t, és érkezik elegendő 3GS, talán szelidítenek rajta.
Jó volna tudni, hogy a tavalyi 3G megjelenéskor hányan, és milyen hsz-szel vettek legtöbben. Én a T helyében a nagy tömeg hszlejáratának közelébe időzítenék egy árkorrekciót.
Igaz, hogy amennyiben a legtöbben 2 évre adósodtak el, akkor annak a lejáratára már a köv. iPhone is befigyelhet 🙂

rog

végülis kétszer jobb, úgyhogy kétszer annyiba is kerül 🙂

zozo2001hu

“zamar: fasza kütyü, fáj is érte a szívem meg minden, de ennyi pénzt szerintem akkor sem ér meg…”

Teljesen egyetértek, lényegében amennyit kifizet az ember érte 1-2 év alatt, annyiért Notebook-ot lehet venni. Drága az átlagnak az biztos. Nyilván aki sokat utazik annak baromi jól jön egy ilyen “svájci bicska” telefon.

Egyenlőre nálam se notebook, se telefon upgrade nem lesz, sőt gps-t és egyéb kütyüt sem fogok venni egy darabig az biztos. 🙁

A/D

honnan van ez a 210ezer forint a független készülékért? ha jól tudom jelenleg nem lehet függetlenül venni az itthoni t-től.

blaine

a nap folyamán, még korábban, a webshopban írta, hogy ikon 600al, 2 évre, 210e helyett 19e – ugy tudom innen van.

viszont egy kérdés: mi előnye van egy ilyen telefont függetlenül venni? masik szolgáltatónál van hasonlo csomag? vagy hogy hasznélná, aki függetlenül 180ert akarja hozni “olaszbol”?

Balambér

Erre már én is régóta kíváncsi lennék.
Pontosan melyik szolgáltató melyik csomagjaival fizet kevesebbet havi 10 rugónál 400 percért és 2 GB netért? (És akkor a 200 hálón belüli sms-t nem számoltam, mivel az hálón belüli … pfujpfuj)

bekaroka

Hat gyerekek, ez igy egy vicc. Sajnos igy is el fog fogyni mind, gondolom, a fanatikusok szetkapkodjak- jo uzenet ez a T-nek, hogy nyugodtan kerhetnek pofatlanul sokat, ezen a telefonon halalra kereshetik magukat.

bekaroka

Balamber: a titok az, hogy (figyeld a szamat): NEM KELL 400 perc! Es nem kell 400 sms sem. Ezek mind folosleges kiadasok, nem dumalok ennyit, es szerintem sokan masok sem. Pannonnal ha a szokott elofizetesemre rarakok egy korlatlan 3g netet, meg ugy is kevesebbet fogok fizetni, mint T-nel a 2GB forgalommal adott csomagert.

Balambér

bekaroka: (figyeld a számat), én gyakran túl is lépem a 400 percet. Nekem az ikon 400-zal konkrétan 10-20%-kal csökkent a havi számlám úgy, hogy előtte nem neteztem telefonnal.

Balambér

A korlátlan pannon nettel meg ne röhögtess! Az ugyanúgy 2-3 Gb -os csomag, mint a többi, csak ügyesen van tálalva, hogy vonzónak találd.

bekaroka

Akkor neked el lehet adni az ikon csomagokat, nekem meg nem. En atlag 50..100 percet beszelek havonta, 5-6 sms-t kuldok, es desktopon se forgalmazok (letoltes nelkul) tobbet 3 GB-nal havonta. Szamomra folosleges kiadast jelentenenek azok a dijcsomagok, mert sose hasznalnam oket ki. Ez van. Egyebkent nem rohogtetni akartalak vele, nem szivlelem pannonekat sem, de iPhone-on hasznalatra az a dijcsomag is tokeletes. Szamomra az iPhone az ertelmes bongeszo/mail kliens es a hasznalhato touch screen miatt kene (esetleg egy-ket app), nem azert, hogy be se alljon a szam egesz nap.

bekaroka

Jol beszelsz.. ha valaki 3GS-re valtas kovetkezteben occsoert eladja a regi 3G-jet, szoljon :-))

Balambér

A készülék 3GS (figyeld a számat): szerintem is 🙂

De mi most itten nem arról beszéltünk bekaroka-val.

Muhadnagy

iPhone 3GS-t akarok, de van még 13 hónap hűségem
figyeld a számat: kurva életbe 😀

akksi

Igazából lehet ez ennyi, mert miért ne, annyiért kell eladni, amennyiért megveszik, lehet lényegesen drágább, mint a környező országokban, mert azt is megszoktuk már; ami csalódottságot okoz az szerintem az, hogy az előző modell árával nem arányos az új ár a gyártó árszabásának ismeretében.

Illetve a 3G-t jó ideje akciósnak mondják, holott az áfa korrekción kívül az ára nem változott.

Ezek miatt érezném magam átbaszva, ha megvenném.

Chriss

remélem a magas telefonszámláva a Trémobil ad kedvezményt a hűségidőből, és eladhatom nekik újra a lelkem 20.000ftért két évre. Life is beautiful 🙂

ironyice

Hát akkor a mostani kilátások szerint, marad 1 évig még a 3G (hűség). Jövőre pedig kidobnak egy újat, aminél ugyanez lesz a szitu, és megint lehet nyálat csorgatni. Sajnos. 🙁

klarky

Emberek! Ezt a telefont Mo.-n ennyiért nem az early adopterek, hanem a hülyék fogják megvenni.

Ami meg a díjcsomagokat és a telefonálási szokásokat illeti. Aki ennyit beszél és netezik a telójával, annak nyílván (zömmel) a melója miatt kell. Ha így van, akkor úgyis fizeti a cég, tehát tök mindegy. Ha magánzó és mégis ennyit beszél, akkor megint csak életbe lép az első pont, azaz hülye az illető és meg is érdemli, hogy ennyi pénzt levegyenek róla.

Van netem itthon/munkahelyen. Van vonalas telefonom a melóhelyen. Jó, nem vagyok állandóan úton, de mi az istent lehet 400 percet privátban beszélni on the move, pláne 2gb-ot netezni??? Nem értem…

Muhadnagy

simán lehet privátban 400 percet beszélni. Nekem általában 350-450 perc között mozog a számlám. ami a 2 gigát illeti, elég ha 20 napig naponta 2 órát streamelsz rádiót és már is túllépted a 2 gigát 🙂

klarky

Rádiót streamelsz mobilon? Úri dolgod van.

Én inkább nem mondom meg mennyi a havi telefonszámlám, mert ezek fényében kinevetsz.

Balazs

3ezres telefonszamlaval bujjak el ugye? 🙂
De most tenyleg, mi a fenet dumaljak 400 percet? Bent cegnel hulye leszek sajat mobilt hasznalni, mondjuk teny az is h inkabb dolgozom mint csacsogok. Ha sokat akarok dumalni akkor azt voiprol teszem 0ft/percert.

Balambér

Balazs:

Persze a te szemszögedből igazad van, csak felvágni nem érdemes vele. Mert mi van, ha saját céged, van és nem máshol vagy alkalmazott? Mi van ha egy órás telefonnal megúszol egy órás személyes megbeszélést, amihez egyébként oda-vissza 400 km-t kellene autóznod (benzin, több óra kiesés, stb.)? Szóval sikamlós téma ez, hogy kinek mi éri meg.

Balazs

Nyilvan. De megvilagitja azt, hogy nem jelentheto ki egyertelmuen, hogy az Ikon a hulyenek is megeri, es hogy nem letezik, hogy valakinek folosleges a benne foglalt tartalom, amit mindenkepp ki kell fizetnie. Ez nem felvagas, csak ne altalanositsunk.

tamas

@gaba: en megyek 31-en reggel 9-re a momhoz, de nem az ajfonert 🙂

Chriss

klarky nem mindenkinek van ingyenes vonalasa a melóhelyéről. Nem mindenkinek van otthon vonalasa, mert teljesen felesleges internet mellett. Úton meg telefonálni kell 😀

klarky

@Balambér: Hagyjuk már ezt az álszentséget. Akinek saját cége van nyomja költségként az egészet, meg veszik nyakra főre a flottás telókat. De akinek ilyene van biztos nem 3Gs-t ad a melósának, max. magának. Szóval ebben az esetben megint nem téma, h mennyibe kerül.

Az meg, h megéri-e 1 órát beszélni viszonyítás kérdése. Hallottam olyat, h Mo.-n lehet üzleti utakra jet-et bérelni és van is aki vidáman kifizeti a több milliót egy útra, mert volt akinek megérte elrepülni vele egy másik földrészre/országba, hisz nyélbe ütött egy másfél milliárdos üzletet.

@Balázs: Nekem sem több sokkal. Én végszükség esetén hívok fel valakit, egyébre ott az sms.

Szóval el fog menni ez a cucc is. Amíg trágya van, veréb is lesz, szokták mondani…

4Si

Egy valamit nem értek: miért mindenki a 2 éves hűségidőt veszi alapul? Hülye lennék 2 évre elkötelezni magam…

Balambér

klarky: ez a “ha költségbe megy, mindegy mennyi” nézet nekem kissé ósdinak hat (még a komcsi jelző is megfordult egy pillanatra a fejemben, de az már offba mutató irány).
A többmillás jet szolgáltatás célcsoportja pedig sajnos egyelőre nem én vagyok, nálam számít, ha egy órás telefonnal megspórolok 4-5 óra autókázást 🙂

4Si: ha évente cseréled a telefonod, semmi értelme a 2 éves hsz-nek. Nekem speciel az elmúlt 12 évben ez az iPhone a harmadik mobilom, nekem nem különösebben nagy kockázat 2 évet bevállalni.

gigi

Ez nagy szívás, mert ha ezt tudom, akkor megvettem volna az akciós áremelés előtti áron a 3G-t 🙁 Nem számítok arra, hogy a 3GS olcsóbb lesz, mint ahogy a 3G-nek is csak feljebb ment az ára. Akciósan.

Mefi

Azért nem értem, hogy a havi ötezer forint hogy lehet sok egy ilyen szolgáltatásokat nyújtó díjcsomagért. Én havi ötezerér negyede ennyit telefonálok és küldök SMS-t, de cserébe nem tudok netezni sem.

fraki

Én alapjában véve szegény vagyok, hülye vagyok, és megyek megvenni a 250 ezres verziót (hűséggel együtt, összvisszben számolva). Ezt most nem viccből mondom, tényleg hülyének érzem magam, átbaszottnak, de most ezt sajnos eldöntöttem. Lehetőleg nem is fogom nyilvánosan mutogatni 😀

Egyébként sztem 2 év nem olyan hosszú idő.

bdp

hahaha a t-ré picit összecserélte a 3GS és 3G “A doboz tartalma” 2. pontját 🙂 MOndjuk én örülnék a legjobban ha valóban menne 3G-vel az új füllhallgató (persze nem megy).

bdp

de a doboz kép sem stimmel…nem mintha számítana, csak ha már ennyit elkérnek valamiért akkor legyenek alaposak az információkkal kapcsoaltban.

pappito

iphone 3gs 16 giga

Handset only (RRP) 1179.- (prepaiddal is lehet venni)
with iPhone $40 (24 month) nzd699-. + havi nzd40
with iPhone $60 (24 month) nzd649-. + havi nzd60
with iPhone $80 (24 month) nzd599-. + havi nzd80
with iPhone $130 (24 month) nzd399-. + havi nzd130

iphone 3gs 32 giga

Handset only (RRP) 1379.- (prepaiddal is lehet venni)
with iPhone $40 (24 month) nzd899-. + havi nzd40
with iPhone $60 (24 month) nzd849-. + havi nzd60
with iPhone $80 (24 month) nzd799-. + havi nzd80
with iPhone $130 (24 month) nzd599-. + havi nzd130

A csomagok:
130 dolláros csomag:
Included data 500MB per month

más csomagok:
Included data 500MB per month

pappito

Elszabtam! Bocs!

helyesen:

A csomagok:
130 dolláros csomag:
Included data 500MB per month

más csomagok:
Included data 250MB per month

Stephen Colbertné

Minek ez a nyafogás az árakon? Melyik országban olcsóbb az iPhone? Mert az USA-ban nem az, ott is kötelező hozzá minimum $85-os csomagot venni ($40 400 perc, $30 korlátlan adat, +20% adók, $5 200 SMS csomag opcionális) és két évet aláírni, úgy lesz a 16GB 3GS $199+adó.

mattteo

most ezt írja az iphone site a tarifákra

A feldolgozás során a következő hiba történt!

Az adott termék nem jelenhet meg a speciális termékdizájn lapon

Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!

hátha máris leviszik az árát… 🙂

egyébként mennyire botorság 3g-t venni most?

dvorcsak

nem jon be az arlista oldal. szoka bandi most ocsosittya

tufee

168.000 Ft és akkor még nem is telefonáltál. Akkor már inkább 107e a telefonért és 120e előfizetés, én úgyis elbeszélnék/neteznék annyit, ha már utóbbit nagymértékben támogassa.

mancika

Jó lenne pontosan tudni – esetleg valaki adhatna információt például a 3G-ről – hogy melyik konstrukciónál mennyi kötbért kell aláírni.

Talán érdemes lenne egy kicsit utánaszámolni.

Aszfaltbetyár

Hát Jauzsikám, nem bántam meg, hogy áprilisban végül is megvettem a 3G-t, amit azóta is nagy megelégedéssel használok (és már végre van hozzá működő BT headsetem is 🙂 ) A 3GS tényleg drága, mint a picsa. Nemkell.

Dani

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h lehet-e majd péntektöl webshopba venni?
Köszönöm

4Si

Fontos a kérdés: a hétvégén indulok Horvátországba, ott vajon lehet kapni függetlenül 3GS-t? Tehát mondjuk úgy, mint az olaszoknál, semmi hűségszerződés. Néztem a T-Mobile HR weblapját és ott is 31-én kezdik el forgalmazni a telefont.

Dani

De akkor lesz 3g s?
Mit jelent h korlátozott számban?
Mennyi az?
Hamar elkapkodják?
Köszi

Dani

Én szombathelyi vagyok és itt elég nehéz lesz h itt nem jelenik meg és csak a webshop az egyetlen esélyem h legyen pénteken:P

M.

Év végén meg azért nem érdemes megvenni, mert majdnem fél év múlva jön az új. Aki 3G-ről vált, az hülye.

Muhadnagy

tegnap felhívott a t-mobile hgy szeretettel vár engem pénteken reggel 9kor a mom parkba az új telefon premierje miatt, mivel tavaly a 3G-t elsők között vettem meg 22-én éjjel:)

Dani

nem tudjétok hogy mikor lesz országosan?
Föleg szombathejen?