Milyen nap van most?

Remek
Kellemetlen
Klassz

Rossz
Fasza
Veri fasza
Szemét
Cefet
Csodálatos
Fantasztikus
Felülmúlhatatlan
Értelmetlen

Szeretnék kiadni egy “javítócsomagot” Lénárd Gábor “Milyen nap van most” WordPress pluginjéhez. Ehhez szeretném, ha közösségileg összeraknánk, mit fogadhat el a plugin.

Írjátok be a kifejezéseket ide a kommentek közé, én pedig összeállítok belőle egy listát, amit bárki letölthet és telepíthet a plugin mellé. Ennek az értelme az lesz, hogy egy új, eddig nem cookie-zott kommentelőnek nem kell gondolkodnia azon, hogy tényleg, milyen nap van, hanem érzésre beírhat gyakorlatilag bármit.

Egyébként már most van annyi plugin ötletem, hogy bármelyik jelző + nap kombinációt is fogadja el, például a “szar hétfő” is menjen át a szűrőn. Ehhez némi fejlesztés is kell majd.

56 hozzászólás

Balambér

Igen, kicsit én is csodálkoztam azon, hogy pont a “szar” nem szerepel a listában. Ha csinálsz majd statisztikát, szerintem a szar mindent visz 😉 De kíváncsi leszek a “kellemetlen” share-jére is … persze így nem lesz reprezentatív, hogy csomóan tudatában vannak, hogy a “kellemetlen” az része a poolnak.

Ajánlom még a “banánérlelő”, “gatyarohasztó”, és természetesen a “semmilyen” terminusz technikuszokat.

doors

külföldön (is) élek, napi szinten használom a remek kifejezést, mert nem mindenhol tudom leírni, hogy árvíztűrőtükörfúrógép.

alvo tigris

remek
faja
fizu
kardio
futó
szüli
egyedülalló
tök jó
közepes
pompás
fütyülös
pi
süta
számlát fizető

alvo tigris

doors:
eddig tartott, amig megtalaltam az ekezetes karaktereket 🙂
a remek a mindentvivo nalam is. azert lett dupla, mielott valaki leordit, hogy mar irtad

SeSam

Más időzónák kedvéért a tegnap, holnap, mittudomén, hagyjálmár, esetleg a hol (ti. hol van milyen nap, filozofikus kérdés) sem lenne rossz.

alvo tigris

a Google/wikipedia tiszteletet teszi az eppen aktualis hires ember szuletesnapoknak/fold napjanak/evforduloknak. Azt eleg nice touch lenne, ha mind elfogadna 🙂
az olimpia alatt az olimpia, olimpia nyito, olimpia zaro.
eb donto, bl donto, stb

kinek mire all fel.

Fudge

szenzációs
óriási (esetleg óriássy)
hatalmasóriási (esetleg hatalamsóriássy)
másnap
mámaimainap

klarky

És az éppen aktuális névnapot bele lehetne tenni?

pl.: ma elfogadná a Máriát

Highlander

Sztem meg az egész értelme veszik el ezzel a bővítgetéssel, ha valaki nem tudja beírni h milyen nap van, akkor ennyi, dobj neki egy error oldalt az összes, a plastikon eddig megjelent hirdetéssel. Az egyetlen könnyítés, h ékezetek nélkül is fogadja el a napokat.

Arról nem is beszélve, h csak 1x menjen át egy bot egy nice-al a szűrőn…

moikboy

Highlanderrel értek egyet azzal a különbséggel, hogy ne error page-re irányítsa át a felhasználót, hanem dobjon egy javascriptes figyelmeztetést – ellenkező esetben ugyanis elveszhez a begépelt komment.

doors

Mellesleg nem értem, miért kell túlbonyolítani, miért nem lehet 1 vagy 2 helyettesíto” szó, ahogy eddig is volt pl a remek. Vagy egyeseknek arra áll fel, ha a plugin biomatrikával azonosítja a gépnél ülo”t, és a géntérképe md5 hash-e lesz a kulcsszó?

Minek még egy Vista?

Mellesleg ma remek nap van.

Crit

gasman és Józsi:
javaslom, hogy a szomorút csak vasárnap fogadja el a rendszer!
Seres Rezső emlékére való tekintettel!

moikboy

És ezeket szerintetek fogja valaha is használni valaki a kiötlőiken kívül??

Zsírosdisznó

két dolgot tennék még hozzá, és kérlek ne vedd személyeskedésnek:)
– fergeteges
– a kurva anyád