Hópárduc AUGUSZTUS 28-án jön!

Handrás ugyan mellélőtt a helyreigazításával, de felhívtam telefonon és elmondtam neki a jó hírt: mégis a hópárduc designt kapta meg a csomagolás!

Én ennek személy szerint örülök, mert nagyon bénának tartottam az “újratekert” lila aurórát.

Mi mindenesetre annyira izgalomba jöttünk, hogy 28-án lemegyünk eFi-hez Bajára release partizni.

És a felől is biztosak lehettek, hogy a gold master a 10A432-es build. 🙂

45 hozzászólás

marchello

szerintem meg ez a párduc a béna. de nagyon.
még most sem hiszem el, hogy ez lesz rajta.

eFi

Egy darab fehér macskát tudok intézni a bulira, gyógyuló nyaksebbel 🙂

Somez

A köd sem jó, de rátolni egy természetfotót egy operációs rendszer dobozára az én ízlésemnek nem felel meg. Az Apple imidzsébe sem illik szerintem.

marchello

jóde miért kéne azt jelentenie? a windows dobozán se látok nyílászárókat.
ettől függetlenül must have a snowleo 😀

_flex

eFi, ha nagyon összeszeditek magatokat, akkor összedobtok 1 3D printer szolúciót, ami majd a fekete pöttyöket nyomatja a macsira 😉 /* Nem lesz ilyen live effekt a Photo Booth-ban? */

wyctim

Ez a fehér vacak doboz lesz, pedig nekem sokkal jobban bejön az új aurora dizájn, tényleg nagyon jó háttér (a Leopard-os, na az ronda).

Egyébként a GM build telepítőjén is az új DVD ikonja látható már régóta, szóval a rumorok igazak voltak az elejétől fogva:
http://min.ie/1FK

attila

szerintem is nagyon durva az uj design…beleveszel a szemekbe..ugh

wyctim

Nem tudom Józsi, valahogy nem illik össze ez az új aurora háttérrel. Leopard alatt legalább passzolt hozzá a doboz. 🙂 A legjobb háttér a Tiger alatt volt az Aqua Blue, azt szerettem, csak a glossy dockhoz és az unified ablakokhoz szerintem nem illik már.

A Snow Leopard-ban lévő hóleós háttér pedig szörnyű:
http://min.ie/1FN

eMeM

hogyan lehet majd kézbe fogni? bemegyek a boltba és beteszem a kosárba, vagy online tölthető kártyával fizethető?

_alesi_

Maga a hópárduc jópofa állat, de ezen a képen elég gay kiállása van. Tiszta hó és mintha még mosolyogna is.

Matrixfan

Gyönyörű állat! Éreztem, hogy rá fog kerülni a dobozra. Ez a 30 dolcsis upgrade lényegében az egyik legfontosabb OS X verzió. Nagyon várom már az első komolyabb OpenCL alkalmazásokat.

Handras

“wyctim, ez a legjobb boxart valaha.”

Szerintem meg a legszarabb. Mintha pistike fogott volna egy szar kepet, es odairta volna, hogy nesze Leopard 10.6.

Ha a Microsoft ilyen dobozt csinalt volna egy uj oprendszernek, harsanyan rohognel Jozsi 🙂 BTW: mi is van most akkor a guideline-okkal? Egy termeszetfoto, hogyan illik bele az eddigi termek es dobozdesignokba?

Balazs

Nekem is bejon. Merni kell neha valami szokatlanul mast csinalni.

fulopszabolcs

Kétségtelenül barátságosabb, mint a pofába-betolt óriás fekete X püspöklila háttérrel. Na az, az buzis volt.

misi

borzalmas.
gagyi.
hol van innen a prémiumkategória érzete? fotó+felirat… nagyon szegényes.

Chriss

áááá hát ez így fos. Látszik, hogy nem volt Jobs év elején. Tuti akkor küldték már tömeggyártásra a dobozt. Szal ha Jobs lelép, akkor az epül is lelép:)

rog

szerintem az igazi havasítása a leo doboznak az lett volna, ha elhagyják a régiről azt a 80-as évek csillagos hátteret és helyette hófehér alapon lenne ott ugyanaz az hatalmas X (ejtsd:ten), és mellette semmilyen más felirat vagy design elem.

klarky

Én azt nem értem, hogy miért snow leopard?

Mert ha mondjuk lenne egy hiúz (ha már feltétlenül egy macska kell), akkor lehetne lynx és akkor abban benne van az X (ejtsd.: ten).

Mit ír erről a guide?

initram5

klarky: szerintem mindenki azt hinné, hogy a Lynx böngésző támadt fel.

A doboz mióta izgat ennyi embert? A kritizálók fele torrent boltban vásárolja majd meg a SnowLeopardot. De mondok durvábbat: a következő oprendszer dobozán Róbert Gida szerepel egy tigrissel.

gigi

Mielőtt valaki félreértené, nem szándékom kötözködni. De valaki legyen szíves mondja el, miért olyan fontos az, hogy mi van a DOBOZON? Nem az a lényeg, ami a dobozban benne van? Használat közben meg úgysem nézegeti senki a dobozt. Ugye? 😀

Dagenham

Én azt nem értem, hogy ha már jelenik meg új verzió, akkor miért azon megy a sírás, hogy a dobozán (a _dobozán_, baszki) éppen milyen kép van.

Ez most komolyan szempont? Ez alapján dönti el az átlag mac user, hogy OK, frissítek, mert tetszik a kép, jól néz ki majd a polcon?

pigeon

Jonapotkivanok, engem az erdekelne honnan tetszik tudni hogy a 10A432 a GM ?

Ha ez is csak muanyagrol fog telepulni akkor meg vagyunk love..

marchello

@klarky: mert azt könnyen linuxnak olvasnák 🙂
@initram: szerintem meglepődnél milyen sok mac-user vesz szoftvert pénzért. közel sem az az arány, mint windows pc-seknél.

Zila

Mondjuk tényleg durva ám, hogy a dobozon rugóztok… 🙂
A péntek az ámerikai péntek, vagy mehetek a starkingbe is pénteken hóleóért? (ez van hozzám a legközelebb bocs, Handrás 🙂

IIsti

ÖÖÖ… attól, hogy hópárduc, még nem kéne azt sugalmazni, hogy hógolyózni is szokott. (Mi a fenétől lenne havas a bundája, ha éppen nem nyomták volna fejbe egy jókis hógolyóval?) 🙂

Kowach

Nem a doboz a lényeg, még ha sz@r akkor se, mert 1ébként az…

kollega

Konkrétan egyáltalán nem Apple style, ha ezen az úton indulnak el az eddigi igényes megjelenés helyett akkor nagy bajok lesznek….

pappito

hm… nekem voltak fenttartásaim a leóval is, de megvettem a bótba, kaptam egy fasza kivitelű, profi dizányú terméket, ami ráadásul még rendesen is működik.

igen, számít, hogy hogy néz ki a doboz, mert pénzt adok érte, amiben benne van a design is, meg a korong ára meg kínai dobozstancoló nagymama is.

eddig is cicanevek voltak, mégse volt tigris meg leopárduc kép sehol, mentek a saját dizány után, jól is tették.

Most ez nekem nincs a szkópban, nincs is mihez kötni, nem értem, hogy a letisztult, profin épitkező dizájn mitől lett lutra album, abszolút megértettem handras véleményét, hogy ez mactalan, nincs se korporét imidzs, se koncept se semmi.

nacionál geografik.

belül biztos jó, a doboznak meg majd örül a gyerek mert cicás.

gergoke

Én meg azt mondom állattal és pinával mindent el lehet adni. Az Apple most élt az előbbi lehetőséggel. A Pirelli és a Stihl meg az utóbbival szokott, lásd Pirelli és Stihl naptár. Ennyi.