35 hozzászólás

gergoke

Muhadnagy: az biztos nincsen benne a pakliban. Elriasztaná a hírdetőket. 😛

klarky

Látom te is szeretsz járni az IKEA-ba. Duderö és Svepa? 😎

Amúgy egészségedre!

(Józsi! Jól látom, hogy a teniszes hírdetésben van egy elgépelés? Az van odaírva, hogy a “Legendák csarája folytatódik?)

Pít

ez valami falkaösztön lehet, vagy miafasz… pont vacsi közben néztem a videót (fura az izlésem tudom) és önkéntenelül is pont szinkronban rágtam Józsival 😀

Sir Alex

De kurvára kívánok vmi cukros üccsit így egy kocsma túra, és bográcsos paprikás krumpli után 1:45-kor! Legyen mondjuk Sprite!

Glorky

Ez nem webszemét, ez művészet. Nézz a vizuális élmény mögé és lásd a tartalmat. Ahogy 4 és 5 másodperc között Józsi arcára kiül, hogy már érzi a rágás élményét, pedig csak nézi a kexet. stb.

Ger

Ha pizsama, akkor azért, ha ing, akkor azért, de ez elég (hmmm) vicces. 🙂
Egészségedre!

Dervenkál Egon

Egészségedre! Ez a betűtipus viszont egyértelműen nem tecc ilyen hosszú címadásnál…. mondhatnám, hogy randa…

Marci

KEX keksz. Ez olyan frappáns volt most így kora délután TŐLEM, hogy alap a Plastik media “Best of Show”.

dareeo

off: miért van hogy safari 4 top sites-ban akkor is kinn van a kék-fehér csillag mikor nincs új az oldalon??

Dzsoki

dareeo: az nem valami favourites vagy recents vagy ilyesminek a jelzése?:) csak azért mert konkrátan kék-fehér csillagra nem emlékszem, hogy lett volna a plastikon, aztán persze lehet, hogy én nem láttam:)

Sir Alex

dareeo: Azt hiszem ezt már én is kérdeztem Józsitól, de nem tutdott rá valaszolni. De persze ettől még a probléma fenn áll.

sz

@dareeo, @Sir Alex: ha komment érkezik valamelyik poszthoz, akkor máris “új” az oldal. Ez az én tippem. (Még nem intelligens annyira, hogy csak új poszt esetén csillagozzon.)

Reb

egy enyhén beállított böfit hiányoltam a végére, hogy tartalmilag teljes legyen 🙂

d

ejtsd seksz.

ez volt a nyeremény a legutóbbi svéd nyelvórámon, és azért nem kaptam meg, mert rosszul ejtettem ki a csokoládé szót svédül. 😀