A világ legjobb reklámja

Errol Morris (dokumentumfilmes, Fog of War remek volt tőle) szerint ez:

Megmondom, kicsit szkeptikus voltam, elsőre nem is jött át a dolog. Aztán megnéztem még egyszer, és rájöttem én is, hogy tényleg ez a világ legjobb reklámja. YouTube-on azt a címet adták neki, hogy “Epic and Honest Mobile Home Commercial”, és mind a két jelző remekül áll neki. A reklámot két fiatalember készítette, ezt mondják magukról:

Rhett&Link are a North Carolina-based comedy duo consisting of life-long best friends, Rhett McLaughlin and Link Neal. They are best known for their internet videos and are self-proclaimed “Internetainers”. In addition to their web presence, Rhett&Link are also musicians and filmmakers, and have worked in network television as hosts.

Van egy jó kis backstage filmjük is hozzá:

Fantasztikus cucc.

18 hozzászólás

cicavirag

nyilvan Jozsi te se erted a reklamot csak bekepzeled magadnak, nem elsz Amerikaban, a trailerpark kulturarol se tudsz sokat, akkor ertheto, hogy nem erted.

_alesi_

Valahol elkeserítő, hogy egy reklám, ami ŐSZINTE, már epic jelzőt kap. Szép új világ.

Dervenkál Egon

A videó simán kifagyasztotta a Safarit. Másodszorra megnézve:

“Keress meg ha új otthon kell, vagy ne! Leszarom!” Aki ezt így eladja itthon bármilyen cégnek, meghívom egy komolyabb sörözésre. Persze itt a tulaj mondja, tehát nem kellett meggyőzni. Ezt most hívjuk brutal honesty-nek?

Régebben irigyeltem az ilyen házakat. Egyszer megveszed, aztán ha költözöl, nem kell gondolkodni az építkezésen.

Malachi

szerintem meg marha jó, illetve érdekes, leginkább a környezet miatt amiben egy ilyen megél és komolyan vehető. a local commercial gondolom azt jelenti, hogy legfeljebb ott a county-ban adják le, szóval úgy nézzétek – mintha egy alföldi falu fatelepe készítene reklámot, amit a járási tévében adnak.

MilitaryFigurák

Ez a reklám ilyen “leszarom” embereknek van célozva…
Én biztosan nem laknék olyan (amúgy nagy) viskóban, aminek a padlóján látszik valakinek a vére meg más díszíti fel a konyhát. Gondolom az egészet is úgy ilyen leszarom módszerrel leteszik egy helyre, a két felét a háznak összetákolják, ha beázik, hát kit érdekel…

jack ez

“Én biztosan nem laknék olyan (amúgy nagy) viskóban… ”

Tudod, ez néha nem választás kérdése.

napos2600

átjött, finom. noha sosem értek egyet az ekkora jelzők használatával mint az epic (mindig jön valami újabb, jobb és nem lehet folyton a pontozási rendszert módosítani vagy leminősíteni valakit, aki már kapott egy kupát az akkor elért eredményéért), de nyolc és fél, talán kilenc pontot a tízből simán kaphat!

igazán a werk megnézése után értékelődött át bennem, akkor ülepedett le és hatott a reklám.

Zeusz

Southern Drawl!!! Bazmeg, hogy lehet így angolul beszélni. Git yaself. Eszongya. Nagyon király.

sekele

A magam részéről erre a posztra adok egy BoS plecsnit! Nagyon-nagyon bejött (le is töltöttem, hehe…) és ugyan nem vagyok “reklámőrült” (persze, Mad Men rulez), sőt TV-m sincs lassan egy éve, de örülök, hogy eljutott hozzám. Király! És ez a Terminátoros zene a végén, öregem…