Hajvágás jóasszony módra

Azt hiszem minden párkapcsolat életében eljutnak a felek a bizalom olyan magas fokára, hogy a jól bejáratott fodrász helyett párjukra bízzák a kreatív alkotási folyamatot, ami nem Minecraft.

Egy-két helyen még bugos, de amúgy elégedett vagyok a végeredménnyel. Főleg azzal, hogy sértetlenek maradtak a fülcimpáim. Péntek esti randinak is remek páros kikapcsolódás! Ami pedig a kék ruhás zord arcot illeti: nem szép ember, de gavallér!

42 hozzászólás

ELVÉ

Ennyire ne spórolj. Hidd el, ez nem bizalom kérdése, legalábbis nem ebben kell, hogy megnyilvánuljon.

dpspeti

Hogy lehet ketszer majdnem tokeletesen ugyanugy (gyurodesszintig) beallni? 😀

Krel

Ezt mi is eljátszottuk. Aztán pár év után mikor valami oknál fogva el kellett mennem egy fodrászhoz, rá kellett jönnöm, hogy a hajvágás mégis csak egy szakma. Szerintem ne csinalj rendszert belole.

gasztony

@Krel: a prostitúció is egy szakma, mégsem veszed igénybe, azzal az indokkal, hogy ők jobban csinálják, mint a barátnőd/élettársad/feleséged…

Egy neve nincs fodrász is már elkér egy szimpla hajvágásért (ami maximum 10-15 perc munkaidőt jelent neki) több ezer forintot.
Nem értem miért nem lehet rendszert csinálni az otthoni hajvágásból, főleg úgy, hogy nem lett rossz a végeredmény…

morcosmacko

Amíg kisfiú voltam, anyám vágta a hajamat, most magamnak vágom (zümmögő géppel). A két fázis között életemben egyszer elmentem fodrászhoz. Rühelltem, hogy egy idegen ember túrkál a hajamban. Erősen fontolgattam, hogy felállok és eljövök félig vágott hajjal. Soha többé. Asszony is hasonlóképpen érez, úgyhogy neki is, meg a kölköknek is én vágom, teljes elégedettségükre.

zimmith

Egy dolog biztos amikor asszony vágja a hajat, ha elszúrja akkor neki kell együtt élnie veled, és végig menni melletted az utcán. Ez a motiváció sajnos a fodrászokra nem jellemző, persze ettől még vannak jó fodrászok.

Balazs (a masik)

Teljesen jo, nalunk is csaladon belul marad a hajvagas, es teljesen elegedett vagyok az eredmennyel 🙂

truhali

Nem örülnék annak, ha a zuram vágná a hajamt 🙂
Sztem meg maradj a hosszúnál, a rövid öregít. Vagy csak rosszabbak a fényviszonyok..

yano

tapasztalatbol: a fulek menten es a tarkonal sose lesz olyan mint egy rutinos fodrasznal sajna, egyszer jo moka, ja es ne csukd be a szad! most mar a vedjegyed

_alesi_

Volt fodrász, amelyik úgy tépte a hajam, hogy a végére teljesen elzsibbadt a fejem. A másiktól meg az agyam, mert képtelen volt fél percre csöndben maradni. A harmadik szarul vágott, a negyedik bunkó volt, az ötödik aranyáron mérte a vágást. A barátnőm valóban nem profi, de az én fejemre még ő is képes használható frizurát dobni.

Marci

gasztony: Ez az otthoni hajvágás maximum akkor működik jól, ha olyan hajad van, amit géppel kell letolni és kész. Nem véletlenül egy szakma a fodrászat, látszik a képen is, hogy kurva aránytalan itt-ott az egész, ezért van a fodrász. Ne hasonlítsuk már a prostihoz, jézusom..

csiga

Zümmögő hajvágó foreva. 15 éve röhögöm ki azokat a férfikat, akik pénz adnak hajvágásért.

György

Én imádok fodrászhoz járni. Nekem minden hónapban az a fél/háromnegyed óra felér egy újjászületéssel… (ne gondoljatok semmi rosszra 🙂 ) Rendkívül élvezem, ahogy a hajamban turkálnak… ez biztos valamiféle perverzió, a csimpánz génfoszlányok abnormális extrakciójából kifolyólag 🙂

gab

csiga: gratulálok, csak tudod nem mindenki dolgozik informatikusként egy pincében, van, akinek emberek közé kell mennie. 🙂

esfrost

Én évek óta magamnak vágom a hajam, jó mondjuk nem ollóval, meg semmi extra, 3 mm, mindig. 10 perc, hátul meg a barátnőm “megigazítja”. Ez az egész, “nem merem levágatni a hajam a barátnőmmel, mert rossz lesz” dolog vicces. Hajról beszélünk, ha el is rontja, akkor sincs semmi, visszanő, egy hét mondjuk, és meg nem mondod, hogy egyáltalán el lett-e rontva.

jozin

gasztony:
Nov 20th, 2010 at 10:47 am
@Krel: a prostitúció is egy szakma, mégsem veszed igénybe, azzal az indokkal, hogy ők jobban csinálják, mint a barátnőd/élettársad/feleséged…

Hát de hogy a faszba ne!

csiga

@gab: haha, touché, de nem jött be 🙂 Mondjuk az én melómhoz direkte jól áll a marcona kinézet, amit a fél centis haj biztosít az öltöny mellé.

gab

csiga: igen, a pénzbehajtás volt a másik tippem, csak nem mertem leírni. 🙂

eFi

Nekem a fiam csinálja, 5 perc. Keres vele ugyanúgy, mintha a fodrásznak adnám a zsetont.

Barnabas

Van 2 lany ismerosom, akiknek egy harmadik leanyzo (aki nem ismerek) vagta a hajukat.
Amikor mondtak, nem akartam elhinni, mivel azt tudtam a lanyrol, hogy nem fodrasz.
Hat nem, valoban nem, viszont formatervezo. Hah! 😀

ac3

“Hogy lehet ketszer majdnem tokeletesen ugyanugy (gyurodesszintig) beallni?”

Fotosop!
😀

karon

vannak, akiknek bőven elég egy zsebes khaki és egy kapucnis pulóver, mások örülnek ha felvehetnek egy jó szabású nadrágot egy szép inggel. ugyanez a fodrász téma is, van aki élvezi ha kicsit törődhet magával, más meg pont leszarja csak ne lógjon a szemébe a haj. mindkét tábort megértem, és ti is értsétek meg a másikat lenézés meg macsó dumák nélkül.

én élvezem a hajvágást, mert egy király mentolos hajmosás+fejmasszázs előzi meg, és mindig halál jót dumálok a fodrászommal. aki mellesleg – saját elmondása alapján – geekhez méltón 3d-ben és layerekben látja a hajamat, és azzal szórakoztatja magát, hogy hogyan állítsa elő ugyanazt a frizurát teljesen más vágási technikával. ja és drágább ollója van, mint nekem számítógépem 😀

laJos

Ez a kezdő hajléktalan arckifejezés. 😀
Ha még nincs hivatalos Plastik média logó,akkor nyugodtan lehetne akár ez is!
Képekre, videókra vízjelnek is tökéletes!

(amúgy meg jó lett a hajad, szóval a jövőben a fodrászt is megspórolhatod)