15 hozzászólás

telegdyd

Igen, valahogy ezzel én is egyetértek.
Az antennagate nem volt más, mint a piactársak által felfújt ügy.
Vidéken, a pusztán persze hogy elmegy a jel, ha hülyén fogod a telefont. Senki ne mondja, hogy ő úgy fogja. Balkezes vagyok, nem fogom ott. Jobbkezes ismerőseim sem.

Az meg megint más, hogy az ilyen olajkatasztrófákat, meg egyéb dolgokat próbálják eltüntetni, eltitkolni. Csak az összefüggést nem látom a két dolog között.

Az Ember, Aki Létra Akar Lenni

Hát, Józsi, ne vedd zokon, ha ezek szó szerint a te gondolataid, akkor sajnálattal kell tudomásul vennem, hogy hajlamod van az ordas demagógiára. Az olajömlést idecitálni, halott madarakat mutogatni egy mobiltelefon-probléma kapcsán a lélegeztetőgép-árfolyamszámítással azonos kategória.
Ráadásul még a kiinduló állítás is hamis (nyilván ezért kellenek támaszul a szomorúzenés feketevizes bevágások). Ti. a Google-találatoknak töredékét gyártja a sajtó, a többségét viszont a hozzád hasonló bloggerek meg a hozzám hasonló hozzászólók gyártják, és pontosan a gúdgáj-bácsi cége által alkalmazott hype-marketingtechnika osztotta fel a világot fanboyokra és antiapplistákra, akik aztán televitatkozzák az internetet. És ugye ki az egyetlen, aki jól jár bármilyen háborúban? A fegyverkereskedő, vagyis az analógiában az Apple… És bazzeg egy csávó külön videót készít azért, hogy MEGVÉDJE a világ egyik legértékesebb vállalatát a gonosz, ellenséges sajtótól! :-))

kereszte

nekem is kellett a bumper hozzá, mert valamiért nekem otthon a budapest belvárosban megy el. ha én fogom, ha más akkor nem. ilyen az élet.

feverdof

kar hogy egy 5 eves gyerek szintjenek keszult ez a video sok butasaggal, csusztatassal. valami igaza van a mediaval kapcsolatban, de semmi uj nincs benne.

comp

“Látom érted te ezt!”

Szerintem te nem érted amiről ő beszél. De húzd csak vissza a fejed a csigaházadba (almaházadba:)), annyira tipikus…

Álmos

Nem késett ez a videó majdnem egy évet? Beszél még valaki az iPhone 4 antennagate-ről?

ezcsakegyqrvatárgy

Nem sok kellett, hogy elbőgjem magam. Utoljára a hintalovam volt amihez ennyire kultikus ragaszkodás fűzött, aztán kinőttem.