Ajajj, csöcsök

A Duke Nukem Forever kiadója nem mindennapi marketinggel indít: csináltak egy pornólap szerű marketing oldalt, ahol flashes játékban kell például hosztesz csajok ellen versenyt lőni. Aki veszít, az vetkőzik. Vagy éppen feltölthetünk fotókat magunkról (már ha lányok vagyunk), ezeket pedig maga a Duke (gyk: mi) nézzük meg, és a legtöbb szavazatot kapó csajt Vegasba invitálja egy kis privát hancúrozásra.

Lindának egyébként mutattam a csöcsös-szarós-hugyozós-alien-szétlövős Duke Nukem Forever trailert, végignézte, aztán annyit mondott, hogy hülye vagyok és fel volt háborodva (egy kicsit). Aztán elmeséltem neki Duke sztoriját töviről-hegyire és fontosságát a videojáték történelemben, akkor megértette a lényeget (szerintem jó videojáték történelemmesélő vagyok), illetve lehet, hogy megnézi majd a játékot is.

Disclaimer: én nem játszottam végig a vetkőztetős játékot, viszont a neten kitúrtam a megfejtés képeket, ebből megnéztem egyet. AlieN ennél százszor erősebb kontentot csinál, bár érdeklődési köröm meglehetősen más irányultságú.

23 hozzászólás

Álmos

“Aztán elmeséltem neki Duke sztoriját töviről-hegyire és fontosságát a videojáték történelemben”

lol.

HaDes

Hát ez a Linda egy nagyon türelmes lány és/vagy nagyon szeret téged, ha ezt mind végighallgatta 🙂

novertigo

“végignézte, aztán annyit mondott, hogy hülye vagyok és fel volt háborodva (egy kicsit). Aztán elmeséltem neki Duke sztoriját töviről-hegyire és fontosságát a videojáték történelemben, akkor megértette a lényeget”

Bearanyoztad a mai napom! 🙂

rakenroll

Pattanások ezek zavart lánykákra szerelve, nem csöcsök.

Svindler

rakenroll, ezek szerint te is a monitoroddal élsz csak neki életet.

rakenroll

Hát figy, ebbe bizony beletrafáltál, mint ahogy én a monitoromba szoktam. Szmélyeskedést félretéve, úgy értettem, hogy ezekről nekem nem a belevaló-vicces-dögös jön le, aminek pedig a játék profilja alapján kéne. Lásd Tarantino/Rodriguez csajait-filmjeit.

dawey

Errol Martin egyik osregi 576 cikke jutott eszembe (talan “Honap dumaja” lehetett a cime), ami valahogy igy ment: “… hanyan nezzuk nyalcsorgatva a 190-es feldiszitett bartancosnot, eletunk parjaul megis azt a 160 magas tunderket valasztjuk, aki csillogo szemekkel kepes orakon at hallgatni, hogy hol volt elrejtve az Ultima 9-ben a vak istenno szobranak uvegszeme.”

Andras

hat basszus en a szokenel leragadtam 🙁
bezzeg o siman atlo a civilen a kis…

Barnabas

zsenge… de ha mar itt tartunk, akkor roviden ismertetnem 2 angol szo jelenteset, altalam definialva:

tits: (.)(.)
boobs: ( . )( . )

A “csöcsöket” en boobs-nak forditanam, es ilyenforman az itt szereplo leanyzok nem felelnek meg a kriteriumnak.

_alesi_

ad: thx, submit után elveszett a formázás és a formák, így lett a juggs-ból floppy tits (melynek magyar fordítására kíváncsi lennék).

Barnabas

Szerintem:
tits – cicik
boobs – csöcsök
juggs – kannák