69 hozzászólás

Andras

ez allati 🙂 eloszor azt hittem valami humoros eloadas, vicc, de nem 🙂

The Hedgehog

De figyelitek ahogy egy rövid prezentáció alatt letekeri a Harry Potter könyvek összes támadó varázslatát? 😀

snort

Hát a csávó egészen zseniális. Felveszi a versenyt bármelyik zs kategóriás akciófilm (főszerpeben: Lorenzo Llamas!) távolkeleti főgonoszával… AAA, why ale you angly? Do you miss youl dead wife, HAHAHA! You ale too stupid, dis is PADFONE! Nobody can stop me now!

riviera

(vajon a tablet akkor is müködik, ha kiveszik belöle a “fónt”? :))

Malachi

a jelenlevők csak egyszer látták. kínos csend, szórványos taps.

gergoke

Ez mint a vírusvideók terjedni fog és mindenki tudni fogja az Asus megcsinálta a táblába dokkolható telefont. Ha csak sima előadással bemutatják egy lenne a sajtóközlemények között nem más, de így ezek a fickók zsenik! Komolyan.

sharvere

Vajon hányszor próbálták el a felhívós mutatványt?

Andras

meg egy konyhakest is siman beletennek es akkor meg szeleteloPad nak is elmenne.

alternaiv

Lehet szidni a figura prezentációs képességeit, de még mindig jobb, mint a hazai felhozatal: jaj, színpad, jaj, közönség, jaj, lámpák, jaj, klikker, jaj, mikrofon és még a prezentációmat sem ismerem. Sokkal szívesebben látnék ilyen eltúlzott, színpadias gesztusokat, mint ami nálunk van: unalmas slideok egymás után, grafikonok, számok és felkészületlen előadók. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, de a többség kritikán aluli.

GeneticHUN

Az öreg nagy karate mester 😀 😀 (Adhatnák hozzá ezt az Asus lányt is aki mutogatja a cuccot….)

tonyrulez

(vajon a tablet akkor is müködik, ha kiveszik belöle a “fónt”? )
Persze: http://www.engadget.com/photos/asus-padfone-eyes-on/#4173074
Csak gondolom nem tudsze vele telefonálni meg netezni. Vajon ha benne van a telefon, tovább bírja az akksija? Ha a táblát töltjük, töltődik a telefon is? És mégvalami: ha megy a tábla telefon nélkül is, akkor ki sem használja a telefon erőforrásait? Tehát “csak” tudunk róla futtatni appokat, telefonálni, netezni, videókat nézni, stb., de a benne lévő memóriát és processzort nem használja fel?
“Az élet nagy kérdései”

Ger

Kicsiny alázatos kobold a háttérben, aki a 140cm-s magasságából még gyorsan levesz 15cm-t a 20 fokos konstans előrehajolásával!

Chal

Lehet hogy csak egy zseb és semmi más, ami még tölteni sem tudja a telefont. Na akkor hogy néznénk… 🙂

csiga

“You guys are more important, Steve has to wait” – ez odabasz.

ivady

Hasonlóan ötletes (Engadget képeken) a csajokon a tetkómatrica.

gergoke

Steve helyében meghívnám hétfőre az Asus CEO-t. A kis ázsiai lenne a special guest. 😛

csiga

@ivady: látom nem csak nekem tűnt fel az attention to detail magasiskolája, a csajokra ragasztott ASUS levonó 🙂

GeneticHUN

Én nagy Asus fan vagyok, de néha nem értem ezeket a dolgokat. Egy olyan cég aki a legjobb tuning cuccokat gyártja, olyan vga-t mint az ARES nem beszélve a Republic Of Gamers cuccairól, hogyan tud mellette ennyi biz-baszt kitalálni 😀

vS

beírtam és kitöröltem, hogy mégis mire verik a nyálukat a T. fikázó kommentelők, de megnéztem a fotókat is és szerény lettem. mondjuk, hogy miért kell iderángatni az applet, mint ultimate überfasza istenkirályságot azt nem értem.

_alesi_

Már első nekifutásra azt akartam mondani, hogy kell, de az épp rágcsált müzli az orromban landolt, így csak gondoltam rá. Hatalmas 🙂

koh

nem tudtam hirtelen, hogy mire emlékeztet, south park, family guy? az biztos, hogy paródia 🙂 aranyos az öreg a gyerekei biztos birják 😀
majd valaki magyarázza el ez miért is jó. thx 🙂

Fudge

Mi a *nak tenném be a telefonom a laptopba??? LOL 😀

Akkor bukta lesz ez hogy kész.

Géza

@Fudge Táblába, egyszerűbb mint iClouddal szinkronizálgatni és 2 CPU-t, memóriakártyát venni.
Egyébként gondolom karaoke bárokban edz az öreg. 🙂

Andras

ez egy ilyen ‘svajci bicska’ stilusu pad. lesz benne minden. telefon, printer, projektor..

_alesi_

Végtére is kapunk egy nagyobb képernyőt a telefonhoz. Nekem határozottan tetszik az ötlet. Ha a kijelző, mint kiterjesztett munkaasztal funkcionál a telefon kivételekor, akkor az bizony nagy okosság.

Malachi

viccen kívül, azt olvastam róla, hogy a tábla amolyan megnagyobbított kijelző a telefon számára. kényelmi funkció. monitor. plusz akksi. teljes mértékben a telefon hardvere hajtja, önmagában nem működik.

klarky

A Motorola már egyszer próbálkozott ilyen dugjuk a telefont a számítógépbe dologgal, azzal mi lett? Vagy még nem is kapható?

Amúgy tényleg egy kazettás magnóra emlékeztet… 🙂

misran

Nagyon jó. De most hogyan kell berakni? A csajszi egyszer így, másszor úgy próbálja belegyömöszölni. Vagy van az A oldal meg a B oldal? 🙂

Berakás nélkül is működni látszik a kütyü, legalábbis a képeken.

A csajok matricái elég rosszak.

Már várom azt a verziót, amire billentyűt lehet pattintani és laptop lesz. Majd egy nagyobb dobozt, és desktoppá avanzsál. Majd jönnek a lánctalpak. Tiszta csupasz pisztoly :).

laci

bullshit b+
és akkor mi van ha be tudom dugni a telefonomat az ipad-be? 😀
Steve elég rendsen odavert az iparnak, próbálkoznak, próbálkoznak de elég gyér a felhozatal

laci

az meg priceless, hogy csak harmadikra tudja felvenni a telefont a csákó… 😀

chronos

Nekem az jött le, hogy az ázsiaiak már a show-t is próbálják nyúlni/überelni az amerikaiaktól.. Asszem megy, kérek majd még ilyet 😀

Henk

gondolom a következő variáció a seggbe dugható telefon lesz, valamelyik következő, nyelvlógatva loholó vállalat részéről

Andras

Szerintem jo ez a probalkozas, es hogy felvalalljak. Ha hisznek benne,akkor meg ezen az utvonalon lehetnek Úttörők. Probalkozni jo.

EdBoyWW

A kis ajtó némileg gáz, de ettől függetlenül ez még egy jó termék lehet. Az ASUS nem ma kezdte a marketinget tanulni, ha ezt komolyan gondolták, megeszem a kalapom; vírus ez, mint fentebb mondták.

lAce

Én azon röhögtem, hogy egy frappánsan elhelyezett “Steve has to wait”-tel egyszerre két piaci szereplőnek is beszól egyszerre.

novertigo

Ez olyan rossz, hogy attól jó.

Btw, lassan eljutnak oda a procik teljesítmények, hogy valamilyen formában ez a koncepció működőképes lesz. Csak megint az lesz (ahogyan az az utóbbi években lenni szokott), hogy az Apple megcsinálja kb uezt (értsd: egy központi telefon méretű kütyü, ami valahogy multifunkcióssá tehető) máshogy, jobban, elegánsan, használhatóan.

feeblefrail

Maga a prezentáció az pocsék. Az elképzelésnek pedig semmi értelmét nem látom.

Álmos

Ez baszki, ez nagyon gáz 😀 A Samsung bejelentései is ilyenek szoktak lenni.. ezek az ázsiaiak nagyon furcsák 😀

Adi

Ezen a videón rohadtul nem a termék a fontos (az lehet, hogy jó, lehet, hogy rossz, majd elválik), hanem az Asus CEO. Ebből mém-vírusvideó lesz. :))

Gekko

tetszik az engadget képeket a csajra felnyalt asus matrica. nehogymá testfestés. sima matrica is joo.