The Legend of Zelda

Nem tudom, mi a pontos allűrje a Legend of Zelda Nintendo sorozatnak, de arra jöttem rá, hogy mesteri munka mindegyik, egyszerűen imádom őket. A Skyward Sword gyönyörű:

Egyébként megvettem a Zelda Ocarina remake-et 3DS-re, remek cucc lett az is. Nagyon érdekes a 3D nézet, az összes hibája ellenére (nem 100%-os még ez a 3D) most 3D-ben játszom mégis. Pedig nagy opponense vagyok az ötletnek.

Apropó, egy Zelda Ocarina 3DS játékot kisorsolunk a hozzászólásban igénylők közt jövő hétfőn.

58 hozzászólás

tocso

narutok se rosszak dsen ,de 3ds nagyon befigyelne a kezembe

cloud

Tessék, meg is rendeltem 3DS-re én is. 🙂
Vegyél fel friendslist-be……… 😀

_alesi_

A Team Fortress 2 óta nem láttam ilyen szép, kézzel festett textúrákat.

Nevezek a játékra, mert bár nincs 3DS-em, de még soha nem nyertem semmit. Miután megnyertem odaadom a következő helyezettnek.

ishare

*** OFF ***

Kedves Plastik olvasók,

Most veszem meg életem első Mac gépét és van pár megválaszolatlan kérdésem, persze aminek tudtam utána jártam magam, de kérlek segítsetek.

1; Mi a Daemon Tools Mac-es megfelelője?
2; iWork-öt vagy Office for Mac-et tegyek fel?
3; iWork jobban tetszik (ha már Mac, ne legyen Microsoft termék, elvégre onnen menekülök), de a kérdés az, hogy iWork-el meg tudom-e nyitni a Word, Excel és Powerpoint fileokat és ha nagy szükség van rá, tudok-e .doc, .xls vagy .ppt formátumba exportálni?
4; Milyen programot ajánlotok localhoston .php és mySQL futtatáshoz web fejlesztéshez, valamint FTP program gyanánt?
5; Parallels vagy Vmware Fusion a jobb Windows virtuális futtatásra?
6; A Windows-on Google Chrome-ban elmentett kedvenceimet szinkronizáltam gmail-el. Be fogja tölteni a Chrome Mac-en is?
7; A Windows-on készített .PSD (photoshop) és InDesign file-okat fogom tudni Mac-en is szerkeszteni?

Segítségeteket előre is hálásan köszönön!

MilGra

ishare :
1. dmg, iso file alapbol mountolodik, cue-t konvertalni kell
2. iWork a csúcs szvsz
3. igen, igen
4. apache, alapból fönt van, be kell klikkolni web sharinget preferencesben, IDE van majdnem mindegyik, FTP cyberduck vagy muCommander
5. nehéz kérdés, most szvsz a parallels
6. igen
7. igen

ishare

MilGra: Köszönöm szépen! Még egy gyors kérdés. Azt látom, hogy uTorrent van. A letöltött filmeket (div-x) mivel tudom kiírni úgy mint most Nero-val?

MilGra

azt is tudja alapból, de inkább ne használj már dvd-t 🙂

ishare

MilGra: értettem 🙂 Jobs Úr mostanában sokat járhat keleten, nyílván onnan ez a diktatórikus gondolkodás.

naplopo

Szívesen megnézném, kipróbálnám, mert imádon a Zeldát, kedvencem volt a SNES-es, azt 2x is végigjátszottam. A mai napig megvan a gép is meg a játék is. 🙂

naplopo

Ishare
off
1: ISO fájl mac szabvány, ergo megnyílik…
2: én office 2011-et használok, fantasztikus, nem értem, h win alatt miért nem tudták így megírni, még az ikonok is gyönyörűek…
4:MAMP – megoldódik minden gondod 1 szoftverrel (http://www.mamp.info/en/index.html)

az összes többi válasz nálam is IGEN

Muturko

Hát… nekem soha nem jöttek be az ilyenek. Sajnálom 😀

ishare

*** off ***

naplopo: Nekem is tetszik az Office for Mac, de azt olvastam, hogy nagyon lassú és minden hülyeséggel tele tömi a gépet (mint Windows-on) és, hogy ha le akarom szedni akkor sosem tudom teljesen, mert valamit mindig hagy maga után. Legtöbben iWork mellett teszik le a voksukat, szerintem én is azt fogom használni, de majd meglátjuk. Próbálom nem beszennyezni a gépet, bár elvileg az OS X -nél ilyen gond nincs, akkor is stabil ha minden marhaságot felteszek rá, de azért még sem kéne.

ishare

*** off ***

Kedves Józsi,

Nyílván sok személyes jellegű levelet kapsz, ezért nem is írkálnék az email-edre. Lenne egy kérésem/kérdésem. Sehol nem találok az interneten olyan videót, ahol az OS X-et A-tól Z-ig bemutatják kezdők számára. Szerintem nem csak én örülnék neki, ha akár itt, akár a twica blogon csinálnál egy video bejegyzést ahol kb. 10 percben a főbb dolgokat és a mindennapi élethez nélkülözhetetlen Mac-es programokat bemutatod. Őszintén szólva, én kifejezetten arra lennék kíváncsi, hogy te miket használsz/ajánlasz.

Előre is köszönöm!

Sputtid

Örülnék, ha hozzám vágnátok az Ocarinát.
Kicsit szúrták a szemem az N64 verzió ocsmány textúrái, hátha majd ez.

Vili89

Én is igény tartanék rá. Egyébként már jó rég olvaslak. Csak így tovább.

ernő

én 1-2 hónapja fertőződtem meg. soha nem játszottam egy zeldával sem, de azóta vettem 2 nes-t, és mindkét zeldjából kettőt rá, egy n64-et a két zeldával (folyamatban még egy gép beszerzése), egy gamecube-ot (játékokat még nem), és éppen vadászok egy snes-t. Józsi, bár csak közvetve, de elég nagy szereped volt ebben neked is, meg a fenti robotkézen kiabáló kis marionak is. és utálom magamat, de muszáj volt 🙂

b2

A Legend of Zeldát végigtoltam GB-n, szeretném megnyerni ezt 3DS-re

Sputtid

Józsi, nem tudom, hogy hallottál-e róla, de a 3DS érintőképernyőjének pereme bezárt állapotban időnként hozzáér a felső képernyőhöz. Ez rendszeres használattal (a zsebben hordás sem segít) csúnya karcokat okoz a nagyobbik kijelzőn. A karcokat meg ugye nem szereti a 3D. Megoldás(nálam bevált), ha valami mikroszálas törlőt, vagy a gyári szivacslapot berakod a két képernyő közé. Ha már megjelentek a karcok, garanciálisan javítják.
Gondoltam figyelmeztetlek, mégis csak egy 60.000+ árú készülékről van szó, kár megsérteni a masinát.
Az más tészta, hogy faszkorbácsot a Nintendónak. Hol vannak már a nintendiumos idők, meg a bombatámadást túlélő GameBoy?

ernő

ugye nem csak az igénylők, hanem a hozzászólók vannak benne? 🙂