A Sanoma iPhone-alkalmazása profi mozi-mániásoknak

A legkedveltebb hazai mozis iPhone applikáció, a Mozi24 új funkciókkal bővült, és Mozi24 PRO néven már elérhető az Apple alkalmazásboltjában.

Az iPhone-okra fejlesztett Mozi24 PRO nevű program az Apple elektronikus áruházából tölthető le és gyakorlatilag mindent tud, amire egy filmbarátnak szüksége lehet. Folyamatosan naprakész adatbázissal rendelkezik minden hazai moziról és a bennük vetített valamennyi filmről. Már a korábbi verzió is nagy sikert ért el a mobilalkalmazások piacán, hisz az eredeti Mozi24 már tartalmazta azokat a funkciókat, amelyek a felhasználóknak a legfontosabbak egy mozis alkalmazásnál: megismerhették a legfrissebb premierfilmek alaptörténetét, kritikákat, képeket böngészhettek, illetve azt is megtudhatták, hol és mikor vetítik a kiválasztott filmeket a mozik. A nagy sikerre tekintettel bővítette ki az applikációt további kényelmi és közösségi funkciókkal a Sanoma Mobilmédia fejlesztői csapata. A Mozi24 PRO alkalmazásban megnézhetők a filmekhez tartozó trailerek, ezen felül betölthető az adott alkotás oldala az imdb.com-ról még több adattal és érdekességgel. Nemcsak filmek alapján, hanem időpont-alapon vagy a kedvenc mozi kínálatából kiindulva is kereshetünk, végül pedig, ha a többféle keresési opció valamelyikével sikerült választani, akkor egy mozdulattal máris felhívhatjuk a mozit jegyrendelésért, majd megkereshetjük térképen a pontos helyszínt, s végül SMS-ben vagy a Facebook-on keresztül egyből meghívhatjuk barátainkat egy közös filmnézésre.

A program az otthonülőknek is hasznos lehet: DVD-ajánlók, filmes hírek és már nem vetített filmek ismertetői is elérhetőek a felhasználók számára.
– A Mozi24 nagyon népszerű, és ennek kapcsán rengeteg igény érkezett hozzánk. Ezeket a felhasználói igényeket elégítjük ki a PRO verzióval. Nem véletlenül kapta a „PRO” nevet: ezzel az alkalmazással azokhoz szólunk, akiknek egy profi moziműsorra van szüksége. – nyilatkozta Szépvölgyi Tamás mobilmédia lapigazgató.

Az alkalmazás a következő linkről érhető el: http://itunes.apple.com/tw/app/id467101165?mt=8