35 hozzászólás

Chal

BTW, Mac appstore-ból megvette valaki a VC-t, vagy az SA-t? Rendesen portolta őket a Rockstar, vagy valami emulátoros genny?

elek

Chal: epp tegnap estere jatszottam vegig a Mac App Store-bol vasarolt Vice City-t, semmi gond nem volt vele. (egyebkent ugytudom az is valami emulatoron keresztul megy, azert dolgozott a gep mikor jatszottam, pedig mar nem egy mai jatek…) SA kovetkezik, annak a kommentjei kozott mondjuk olvastam valami bugot…

Marci

Azt mondja Európán kívüli.. látom itt is felgyülemlett a sok értelmiségi.. 😀

Miklós

GTA V? Ha kijön Mac-re, ez bizony instant get lesz!
Már előre érzem, hogy az asszony nagyon fog haragudni! : DDDDD

src

A kép itt is megtalálható : http://www.rockstargames.com/ , nem csak pastebinen. Remélem, olyan lesz mint a SA vagy a Vice, sőt a 3 is jó volt. Csak legyen elég nagy, legyen szabadság, propertyk, sok fegyver, robbanás, a grafika már csak a hab lenne a tortán. Én még bízom a Rockstarban.

tremonti

Nagyon zöld az az ötös, visszatérünk a Grove Streetre?

Álmos

A GTA4 megjelenése óta hangoztatja a többség, hogy a San Andreas volt a legjobb GTA (egyébként szerintem is). Szerintem ahhoz fog közelíteni a GTA 5, vagy annak a folytatása lesz.

DnP

Nekem a 4 is itt figyel eredetiben. Nagyon bejott 🙂 Igaz nem jatszottam vegig, de jo par orat beleoltem. Az 5-osnek is lesz meg hely a polcon.

Chal

Technikailag szerintem is az SA a császár (nagy terület, sokféle jármű, sok REPÜLŐ! :)), viszont hangulatban a Vice City az űber szerintem.

Controlfreak

Egyetértek az előttem szólókkal, a Vice City egészen egyszerűen minden idők legjobb játéka hangulat szempontjából 🙂

I hate hurka

AAAAAA a gta 4 is szar volt ez mitol lenne mas.Egy cel nelkuli hulye ide oda maszkalas es megoles volt ujra es ujra.A legszebb,hogy kifostak ezt a kepet es kb 3 ev meg mire lehet vele jataszni 25ezer ft +afa ert majd egy 150ezer ft os konzolon innen meg megint legalbb 1 ev a pc/mac verzio,szigoruan portolas persze 0 grafikaval.Ennek orultok most.

GeneticHUN

Nekem az Episodes from Liberty City ami tetszett. Főleg a bulik Gay Tonny-val. Jó zenék csajozás 😀
Most a Driver – San Francisco-t tolom. Meg RAGE multiban… 🙂

VincentV

Most néztem utána, és a GTA SA OS X verziója bizony Cideres, szóval emulált cucc.
Namost én ezt anno megvettem dobozosan, csillióért, aztán megvettem Steamen is, mert akciós volt, és tetszett hogy kapom a patcheket meg mindent, nem kell a lemezzel szarakodni, stb… Viszont harmadszorra UGYANAZT nem fogom megvenni, egy emulátorral összecsomagolva. Le fogom torrentezni a rákba, dögöljek meg.

ragadzsungelbol

szerintem a gta 3 volt a legjobb, msx radio rulz! kivancsi leszek mit hoznak ossze, a 4 eleg gyenge volt (reszemrol) …

payskin

A GTA3-at végigtoltam 100%-ra, a Vice Cityt végigtoltam, a San Andreasszal rengeteget játszottam, de mindig hamarabb ráuntam, minthogy a végére érjek, és a 4 is itt ül a polcon eredetiben, de hozzá sem nyúltam, miután kiderült, hogy minden szart (Marketplace + Whatever) kell felpakoljak mellé, csak hogy játszani tudjak vele. (Szerencsére erre már nem adtam ki pénzt.) De az V-tel úgy vagyok, mint a Rage-dzsel, Battlefielddel meg mi ez a másik foshalom, ami mindjárt megjelenik, mindegy: szarok a farmra is, öreg vagyok én már ehhez. A pasziánsz, az való nekem.

ayo

vincentv en ugy tudom hogy amit pcn megvettel macre is megkapod. nekem steamen engedte anno…

Chal

ayo: ez így igaz, DE: A Valve van annyira tökös gyerek, hogy szedett-vedett emulátor alá csomagolt gányokat nem enged be a boltjába, így nincs a Steamen GTA San Andreas for mac (meg még egy csomó más se, ami viszont Mac Appstore-ban van, sajnos ugyanezen okból).

Amúgy érdemes lenne szerintem kicsi utánamenni a témának, mert az egyszeri gamer teljesen megzavarodik ezektől a dolgoktól, vagy netán nem is tud róluk, és jól megvezetik. Remekül átportolt natív játék, amiben benne van a munka, elég kevés van. Én ide sorolom a Steam teljes maces kínálatát, + a Blizzard összes játékát, ezeken kívül nem is tudok hirtelen más példát.

Chal

Ja és a Mac Appsotre ebből a szempontból egy aknamező!! Szóval nagyon óvatosan vásároljatok ott játékot.